Στο γραφείο του Ζέρβα η Αγγελοπούλου - Karfitsa.gr
Slider Θεσσαλονίκη

Στο γραφείο του Ζέρβα η Αγγελοπούλου

Στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη με μια ιδιαίτερη εμφάνιση που εκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις, στο πλαίσιο της διημερης επίσκεψής της στην Θεσσαλονίκη.

Η πρόεδρος της επιτροπής Ελλάδα 2021 συναντήθηκε με τον δήμαρχο, Κωνσταντίνο Ζέρβα, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν τις εκδηλώσεις για τα 200 χρονια της επανάστασης.

Ο δημαρχος καλωσόρισε την κ. Αγγελοπουλου με μια μικρή ξενάγηση στο γραφειο του. Η ίδια θαύμασε ιδιαίτερα τις μινιατούρες με τα αυτοκίνητα, ενώ οι δυο τους απόλαυσαν ενα διαχρονικό κομμάτι στο αμερικανικό jukebox από το 1959, στο οποίο ο δήμαρχος έχει μεγάλη αδυναμία οπως αποκάλυψε. Η κ. Αγγελοπουλου χαριτωλογώντας ζήτησε από τον δήμαρχο φεύγοντας να της χαρίσει την κασέτα με τον Καζαντζίδη. Η ξενάγηση ολοκληρώθηκε με αναφορά στον πίνακα του Παύλου Μελά που κοσμεί το γραφείο του δημάρχου. Η κυρία Αγγελοπούλου εξέφρασε τον θαυμασμό της για την αγάπη του Κωνσταντίνου Ζέρβα στον πολιτισμό και την ιστορία.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ