Στον Ιβάν Σαββίδη και οριστικά η ΣΕΚΑΠ! - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Στον Ιβάν Σαββίδη και οριστικά η ΣΕΚΑΠ!

savvidis32

Η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΣΕΚΑΠ, που κατείχε η Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος, στην εταιρεία συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη, ολοκληρώθηκε σήμερα. Έτσι, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καταβάλοντας σε μετρητά το ποσό των 3.318.337 ευρώ, πήρε στα χέρια του την ελληνική βιομηχανία καπνού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. υπό ειδική εκκαθάριση ανακοινώνει ότι σήμερα 19.07.2013 ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των μετοχών (ποσοστό 50,36%) που κατείχε στη ΣΕΚΑΠ Α.Ε. προς την εταιρεία Donskoy Tabak JSC, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη. Το τίμημα μεταβίβασης των μετοχών ανήλθε σε € 3.318.337 και καταβλήθηκε σε μετρητά.

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής υπήρξε αποτέλεσμα μιας δημόσιας , διαφανούς και ανταγωνιστικής διαδικασίας που διεξήχθη σε ένα ιδιαίτερα δυσχερές οικονομικό περιβάλλον. Παράλληλα η συναλλαγή αυτή αποτελεί μια άμεση ξένη επένδυση, η οποία ενισχύει την ελληνική περιφέρεια και την αγροτική παραγωγή σε μια κρίσιμη περίοδο για την ελληνική οικονομία, ενώ διασφαλίζει τη συνέχιση λειτουργίας της επιχείρησης, με τις συνακόλουθες θετικές συνέπειες.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ