Συνεργάτης ΣΥΡΙΖαίου υπουργού διόρισε κόρη, ανηψιά και ξαδέλφη! - Karfitsa.gr
Karfitsomata

Συνεργάτης ΣΥΡΙΖαίου υπουργού διόρισε κόρη, ανηψιά και ξαδέλφη!

Το κατήγγειλαν μέλη του κόμματος…

Lafazanis-2Δεν έχουν περάσει λίγοι μήνες από τότε που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έχει αναλάβει τα ηνία της χώρας και μια σοβαρή καταγγελία για διορισμούς ημετέρων «έσκασε» με υπαίτιο τον υπουργό ΠΑΠΕΝ Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος», ο διαγωνισμός που διενεργήθηκε πριν από έναν μήνα για την πρόσληψη 45 εργαζόμενων στον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, σύμφωνα με καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ Λαχαναγοράς Ρέντη, σύμβουλος από το γραφείο του Λαφαζάνη που διατηρεί κατάστημα στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου στο όνομα της συζύγου του πέτυχε να απασχοληθούν στην ιχθυόσκαλα και στη λαχαναγορά η κόρη του, η εξαδέλφη του και η ανιψιά του!

Ευρύτατη ήταν η αντίδραση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ που με επιστολή του προς τον υπουργό, ζητά να «μην λερωθούν τα χέρια της αριστεράς» με αδιαφανείς διαδικασίες, με το γραφείο του υπουργού να απαντά ότι ο εν λόγω συνεργάτης του κ. Λαφαζάνη είναι ειδικός συνεργάτης για θέματα αλιείας και εμπορίου.

Το ζήτημα γνωστοποιήθηκε και νωρίτερα με επιστολή προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρας, όπως και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, γεγονός που κίνησε τις διαδικασίες για να κατατεθεί τις επόμενες μέρες σχετική επερώτηση στη Βουλή.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ