Συλλήψεις 14 ατόμων μετά από ελέγχους της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Συλλήψεις 14 ατόμων μετά από ελέγχους της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη

Δείτε για ποια αδικήματα κατηγορούνται

συλληψεις

Συνολικά 14 άτομα συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και εκκρεμή διωκτικά έγγραφα μετά από ελέγχους που διενήργησαν αστυνομικοί της Γ.Α.Δ.Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, στοχευμένους ελέγχους, με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ..

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας και της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν:

  • εννέα άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.
    Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:
    – από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, δύο ημεδαπών ηλικίας 64 και 40 ετών (άνδρας – γυναίκα αντίστοιχα), σε βάρος των οποίων εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για το αδίκημα της ληστείας, καθώς επίσης και 59χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, Χρηματικής Ποινής 10.000 ευρώ, για παράβαση του Νόμου Περί επιταγής.
  • πέντε άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν ποσότητες ψυχοτρόπων ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ