Συλλήψεις και αυτόφωρα στη Θεσσαλονίκη! - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Συλλήψεις και αυτόφωρα στη Θεσσαλονίκη!

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο...

police

Από τις Διευθύνσεις Αστυνομικών Υπηρεσιών Θεσσαλονίκης, διεξάγονται στοχευμένοι έλεγχοι, με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, την εξακρίβωση του νόμιμου της διαμονής, αλλοδαπών υπηκόων στη χώρα μας, τον εντοπισμό προσώπων που εκδίδονται παράνομα σε υπαίθριους χώρους και όσων καθ΄έξη επαιτούν.

Κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων:

 

  • Συνελήφθησαν οκτώ (8) άτομα για κατοχή ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.
  • Συνελήφθησαν εννέα (9) αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.
  • Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για παράβαση του Νόμου Περί παιγνίων. Ειδικότερα,  σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησαν βραδινές ώρες της 30-11-2014, σε καφετέρια στην περιοχή Χαριλάου, αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, διαπιστώθηκε εγκατάσταση (19) ηλεκτρονικών υπολογιστών, σε έναν εκ των οποίων διενεργούταν, παράνομα, παίγνια. Συνελήφθησαν ο 31χρονος υπεύθυνος της επιχείρησης και ο παίκτης. Σημειώνεται ότι, τόσο ο χώρος της επιχείρησης όσο και οι Η/Υ δεν είχαν πιστοποιηθεί για τη λειτουργία της από την αρμόδια αρχή, ενώ επιπλέον δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ειδική σήμανση.
  • Βεβαιώθηκαν τέσσερις (4) παραβάσεις σε βάρος ισάριθμων γυναικών, που αφορούν στη Νομοθεσία περί εκδιδομένων επ΄αμοιβή προσώπων.
  • Βεβαιώθηκαν οκτώ (8) παραβάσεις ατόμων που καθ΄έξη επαιτούσαν, από φυγοπονία και φιλοχρηματία, και επιχειρούσα12ν με τεχνάσματα να προκαλέσουν τον οίκτο και τη συμπόνια των διερχόμενων, αποσκοπώντας αποκλειστικά στο οικονομικό κέρδος.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ