"Σύμμαχος του Επιχειρηματία" ο κόουτς - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

“Σύμμαχος του Επιχειρηματία” ο κόουτς

Παρουσίασε τις προτάσεις του συνδυασμού του για την ενισχύσχυση της αγοράς

ioannidis

Στο πλευρό του επιχειρηματικού κόσμου με ένα νέο θεσμό στέκεται ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τον συνδυασμό «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια», Γιάννης Ιωαννίδης. Πρόκειται για τον Σύμμαχο του Επιχειρηματία, μία εξειδικευμένη, στοχευόμενη και σαφής πρόταση, η οποία παρουσιάστηκε αναλυτικά στη Θεσσαλονίκη παρουσία φορέων και επιχειρηματικού κόσμου.

«Είναι ανεπίτρεπτο οι άνθρωποι που ασχολούνται με την επιχειρηματικότητα να αναλώνουν τόσο χρόνο και ανθρώπινο δυναμικό προκειμένου να επιλύσουν τις διαφορές τους με υπηρεσίες του Δημοσίου, αλλά και να συλλέξουν έγκυρες πληροφορίες για διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα και νομικές υποθέσεις», επισήμανε ο κ. Ιωαννίδης.

Με ενθουσιασμό χαιρέτισε τη νέα πρόταση ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος. «Ο θεσμός αυτός θα απελευθερώσει τους δημοσίους υπαλλήλους, θα τους δώσει κάλυψη και μεθοδολογία, ώστε να ξεπερνιούνται τα προβλήματα. Χαίρομαι πολύ, γιατί συμμετείχα και εγώ στη διαμόρφωση μίας πρότασης, που ξεκίνησε από την ιδέα του Γιάννη Ιωαννίδη και δουλεύτηκε μεθοδικά από την Ομάδα Εργασίας που φτιάχτηκε για το λόγο αυτό. Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο σε προεκλογική περίοδο για περιφερειακές εκλογές», επισήμανε ο κ. Σιμόπουλος.

Την παρουσίαση και ανάλυση της δομής της νέας υπηρεσίας πραγματοποίησε η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλονίκης Ελένη Κατσιαούνη. Ως πρώην τραπεζικός και νυν σύμβουλος επιχειρήσεων, η κ. Κατσιαούνη  τόνισε την αναγκαιότητα δημιουργίας μίας θεσμοθετημένης και αυτόνομης υπηρεσίας η οποία θα παρέχει πληροφορίες τεκμηρίωσης  σχετικά με νομικά και φορολογικά θέματα, συμβουλευτική για τον σχεδιασμό και το μάρκετινγκ, επιμόρφωση και εκπαίδευση στελεχών, πληροφόρηση για χρηματοδοτικά προγράμματα και  ενημέρωση για διάφορες δράσεις προβολής.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ