Συμβουλές για ένα καλοσκηνοθετημένο sex tape - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Συμβουλές για ένα καλοσκηνοθετημένο sex tape

Tips που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους στο γυαλί

sex-tape-photo-01-630-thumb-630xauto-49292

Αποφάσισες να γυρίσεις ένα sex tape με το smartphone σου. Αν το νόμιζες απλό, δεν είναι! Πρέπει να βγάλεις ένα αποτέλεσμα για το οποίο θα είσαι περήφανος, κάτι που μπορεί να καταφέρεις, αν ακολουθήσεις τα παρακάτω tips:

  • Πρώτα απ’ όλα, όπως κάθε ταλαντούχος σκηνοθέτης, βρες το κατάλληλο σκηνικό. Τι σημαίνει αυτό; Ένα μέρος που θα σου επιτρέψει ευελιξία στις λήψεις σου. Κατά προτίμηση, ένας εσωτερικός χώρος, που θα εξασφαλίζει όχι μόνο ιδιωτικότητα αλλά και τη δυνατότητα να επιλέξεις τον φωτισμό που επιθυμείς, χωρίς να εξαρτάσαι από τα τερτίπια του ήλιου. Αν δεν το ήξερες, ο φωτισμός είναι ο Νο.1 εχθρός κάθε ερασιτεχνικού βίντεο. Οπότε, αν δεν είσαι κάτοχος επαγγελματικού στούντιο, προτείνουμε να στραφείς στις λάμπες τοίχου ή τα λαμπατέρ. Να θυμάσαι ότι σε μια μεταγενέστερη επεξεργασία, πολύ πιο εύκολα θα μειώσεις τον φωτισμό σε ένα βίντεο, παρά θα τον προσθέσεις.
  • Από τη στιγμή που βρήκες τοποθεσία και έφτιαξες φωτισμό, το sex tape σου χρειάζεται σωστές λήψεις από κατάλληλες γωνίες. Γι’ αυτό, πρώτον, την ώρα της λήψης να κρατάς το κινητό σου οριζόντια και όχι κάθετα και δεύτερον, να προτιμήσεις στο sex στάσεις που δεν θα κρατάνε απασχολημένα και τα δυο σου χέρια. Μια καλή λύση για να καλύψεις τις τυχόν σκηνοθετικές σου ατέλειες και να δώσεις μεγαλύτερο βάθος στις λήψεις, είναι να επιστρατεύσεις και το δικό της smartphone!
  • Αν νόμιζες ότι οι ταινίες γυρίζονται με λήψεις μια κι έξω, έκανες λάθος! Κανείς δεν σε υποχρεώνει να γυρίσεις το sex tape μέσα σε μια μέρα. Ίσως μια συγκεκριμένη μέρα να μην είσαι στα πάνω σου, να της ήρθε περίοδος ή να προέκυψε οτιδήποτε άλλο. Μπορείς να γυρίσεις την ίδια σκηνή όσες φορές θέλεις και να επιλέξεις, όταν έρθει η ώρα του μοντάζ, την καλύτερη βερσιόν για το sex tape σου.
  • Προσπάθησε να συγκεντρώνεσαι τόσο στο sex, όσο και στο γύρισμα (πράγμα όχι εύκολο), δίνοντας την απαιτούμενη προσοχή ώστε να έχεις ένα αποτέλεσμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο!
Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ