ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

papachristos

«Θεωρώ τίτλο τιμής τη μήνυση του Πάνου Καμμένου. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στις αίθουσες των δικαστηρίων» δήλωσε, αποχωρώντας από τον εισαγγελέα Ιωαννίνων, όπου είχε οδηγηθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ο δημοσιογράφος των Νέων  Γιώργος Παπαχρήστου, ύστερα από μήνυση, που υπέβαλε σε βάρος του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Ο δημοσιογράφος συνελήφθη σήμερα το πρωί στα Γιάννενα όπου βρισκόταν για το Σαββατοκύριακο και οδηγήθηκε στην εισαγγελία στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Αφού ορίστηκε δικάσιμος ο δημοσιογράφος αφέθηκε ελεύθερο.

Όπως έγινε γνωστό η μήνυση αφορά κείμενο του δημοσιογράφου στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ – Σαββατοκύριακο», και με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ο μηνυόμενος προσήχθη στον εισαγγελέα, απ΄όπου πριν από λίγο αφέθηκε ελεύθερος και θα ορισθεί τακτική δικάσιμος.

Σε σχετική ανακοίνωση των ΑνΕΛ, γίνεται λόγος περί «ψευδών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων για το πρόσωπο του Πάνου Καμμένου, τα οποία επανειλημμένα έχει καταχωρήσει (σσ. ο δημοσιογράφος) στην εφημερίδα που εργάζεται και για το περιεχόμενό τους έχουν ασκηθεί σε βάρος του τέσσερις αντίστοιχες αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου».

 

Σχολιάστε