Συνελήφθη γνωστή οδοντίατρος της Ελλάδας - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Συνελήφθη γνωστή οδοντίατρος της Ελλάδας

Δείτε για ποιο λόγο

 

1

Εκτός από τα δόντια… η οδοντίατρος είχε επιδοθεί και στη «λεύκανση» των… τραπεζικών της λογαριασμών. Η Οικονομική Αστυνομία την εντόπισε έπειτα από καταγγελίες.

«Λεύκανση» φοροδιαφυγής για 40χρονη οδοντίατρο, ιδιοκτήτρια γνωστού Κέντρου Αισθητικής Οδοντιατρικής στα νότια προάστια, η οποία μπήκε στο στόχαστρο της Οικονομικής Αστυνομίας ύστερα από καταγγελίες πελατών της.

Από την έρευνα προέκυψε αναντιστοιχία που υπερβαίνει συνολικά τις 105.000 €, μεταξύ του δηλωθέντος εισοδήματός της και των τραπεζικών καταθέσεων της οδοντιάτρου, για τα έτη 2009 έως και 2012. Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από αναφορές ιδιωτών στην ΕΛ.ΑΣ. για μη έκδοση αποδείξεων παροχής υπηρεσιών στο ιατρείο που διατηρεί στην Αθήνα.

Η έρευνα, πέραν των άλλων ενεργειών, περιλάμβανε επιτόπιο φορολογικό έλεγχο, παραλαβή των τηρουμένων βιβλίων και στοιχειών της ατομικής επιχείρησης για περαιτέρω έλεγχο καθώς και άρση του φορολογικού και τραπεζικού απορρήτου.

Η 40χρονη ήταν γνωστή στον οδοντιατρικό κλάδο και μάλιστα είχε δώσει στο παρελθόν συνεντεύξεις σε περιοδικά στις οποίες μιλούσε ως ειδική στην Αισθητική και Επανορθωτική Οδοντιατρική.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ συντάχθηκε «Έκθεση Ελέγχου-Παράθεσης Φορολογικών και Τραπεζικών Στοιχείων», η οποία κοινοποιήθηκε στην αρμόδια Δ.Ο.Υ.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ