12:06, Σάββατο
21 Μαΐου 2022

To μυστικό πίσω από την επιτυχία του Gellissimo Biscoto

Συνέντευξη στην Κατερίνα Χαρκιολάκη

 

Είναι από τα μαγαζιά must για κάθε λάτρη των φημισμένων pancakes. H αυθεντική συνταγή με βάση την οποία παρασκευάζονται, οι υπέροχες γεύσεις σε συνδυασμό με το ζεστό και φιλικό κλίμα, το έχουν καταστήσει αγαπημένο μέρος κάθε στιγμή της μέρας. Ο λόγος για το Gellissimo Biscoto, που από το 2016, όπου και έφτασε στη Θεσσαλονίκη πλέον μετράει πέντε συνολικά καταστήματα σε όλη την πόλη. Οι ιδιοκτήτες του επιτυχημένου μαγαζιού Σώτος και Steve Τούμπας, σε συνέντευξη τους στην Karfitsa μας εξηγούν πως οδηγήθηκαν στο success story τους.

 

 

Πότε άνοιξε το πρώτο Gellissimo Biscoto;

Ξεκινήσαμε το 2013, στην Ηγουμενίτσα. Το πρώτο μαγαζί που ανοίξαμε είχε μόνο παγωτό και frozen yogurt. Το 2016 ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη με το πρώτο κατάστημα να ανοίγει στην οδό Πρ.Κορομηλά. Τώρα έχουμε φτάσει να διαθέτουμε πέντε καταστήματα στην πόλη, κέντρο, Καλαμαριά, Εύοσμος, Άνω Τούμπα, περιοχή Παναγιάς Αχειροποιήτου.

 

Πως ήρθε η ιδέα με τα pancakes;

Καθώς το πρώτο μαγαζί είχε μόνο παγωτό έπρεπε να βρούμε μια προσθήκη που θα προσέλκυε κόσμο. Αρχικά μπήκε η κρέπα, μετά οι βάφλες και το αμέσως επόμενο βήμα ήταν να μπουν και τα pancakes.

Έκτοτε γίνεται ένας πανικός με τα pancakes του μαγαζιού σας.

Ναι. Σε αυτό το κομμάτι βοήθησαν αρκετά τα social media και ειδικά το Instagram, για να μπορέσει ο κόσμος να μάθει τα pancakes. Τα νόστιμα πιάτα μας, γλυκά και αλμυρά, έκαναν τον γύρω του διαδικτύου μέσα από αναρτήσεις και stories. Όλο και περισσότερος κόσμος έβλεπε αρχικά τα pancakes στην αρχική του σελίδα και έπειτα ερχόντουσαν στο κατάστημα, τα δοκίμαζαν και έβλεπαν ότι οι γεύσεις αντιστοιχούσαν στις λαχταριστές εικόνες.

 

 

Ποιο είναι το όραμα και η φιλοσοφία σας;

Η φιλοσοφία είναι ότι ποντάρουμε στην ποιότητα, στην καλή και ευγενική εξυπηρέτηση από κάθε εργαζόμενο μας, δημιουργώντας ένα ωραίο κλίμα μεταξύ μαγαζιού και πελάτη.

Το όραμα μας είναι να μπορέσουμε αυτό που παράγουμε εδώ να ταξιδέψει και σε άλλες πόλεις, ώστε ακόμη περισσότερος κόσμος να γευτεί τα pancakes μας.

Ποια είναι τα μυστικά συστατικά που οδήγησαν στο success story σας;

Είναι ένα τρίπτυχο που ακολουθούμε: καλή εξυπηρέτηση, ποιότητα και το value for money, δηλαδή να μπορεί κάποιος αυτό που πληρώνει να αντιπροσωπεύει την αξία του.

Επόμενα σχέδια;

Ένα μουσείο σαν του Charlie με σοκολάτες, όπου θα έρχεται κόσμος από κάθε άκρη για να το δει.