Συνεχίζεται επ’ αόριστον ο αποκλεισμός του τελωνείου των Κήπων - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Συνεχίζεται επ’ αόριστον ο αποκλεισμός του τελωνείου των Κήπων

Τι αποφάσισαν οι αγρότες

agrotes (39)Τον αποκλεισμό του τελωνείου των Κήπων επ’ αόριστον αποφάσισαν σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν οι αγρότες του Νότιου Έβρου την Τετάρτη (17/2), εντείνοντας τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στο ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο που προτείνει η κυβέρνηση. Παράλληλα, παραμένουν εγκλωβισμένα δεκάδες φορτηγά, τόσο από την ελληνική όσο και από την τουρκική πλευρά των συνόρων.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του αγροτικού συλλόγου Αλεξανδρούπολης, Κώστα Αλεξανδρή, στο ΑΠΕ, ο μεγάλος αριθμός των οχημάτων δημιουργεί μία δύσκολα διαχειρίσιμη κατάσταση που προκαλεί έντονο προβληματισμό στους αποφασισμένους να διατηρήσουν το μπλόκο αγρότες.

Στα μπλόκα παραμένουν και οι αγρότες του βορείου Έβρου οι οποίοι αποφάσισαν να συνεχίσουν τον ανά διαστήματα αποκλεισμό του κόμβου Καστανέων-Ριζίων Ορεστιάδας καθώς και του νότιου κόμβου Διδυμοτείχου (έξοδος Ψαθάδων).

Στο μεταξύ, σήμερα οι αγρότες της Ορεστιάδας προχώρησαν σε συμβολικό κλείσιμο της τοπικής εφορίας και επέδωσαν τα αιτήματά τους σε συνεργάτες της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου Νατάσας Γκαρά, προκειμένου να της τα διαβιβάσουν.

Τέλος, αδύνατη παραμένει η διέλευση των οχημάτων στην περιοχή του Ορμενίου προς και από τη Βουλγαρία εξαιτίας των κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας των Βούλγαρων οδηγών φορτηγών για τα ελληνικά αγροτικά μπλόκα.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ