Συζητήσεις αντί... ομιλιών επιλέγει ο Κυριλλίδης - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Συζητήσεις αντί… ομιλιών επιλέγει ο Κυριλλίδης

Λίγο πριν στηθούν κάλπες στο δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

ομιλια καζαντζακη3

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3/5 η συζήτηση του υποψηφίου δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Πολίτες σε Δράση», Γιώργου Κυριλλίδη, με τους κατοίκους στην περιοχή Καζαντζάκη, στο πάρκο μεταξύ των οδών Γ. Μουτάφη και Ι. Σιχλετίδη.

Η  ομιλία είχε έναν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα από τις τυπικές ομιλίες που έχουμε συνηθίσει από πολιτικά πρόσωπα, και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ των άλλων και ο ίδιος ο κ. Κυριλλίδης, «επιλέχθηκε να γίνει μια φιλική συζήτηση και όχι ομιλία». Στη συζήτηση έγινε λόγος για τα προβλήματα τα οποία εντοπίζονται και αναφέρθηκαν οι προτεινόμενες λύσεις από πλευράς του υποψηφίου καθώς και το σχέδιο για την περιοχή. Στη συνέχεια, ο λόγος δόθηκε στους δημότες, οι οποίοι κατέθεσαν την απόψή τους, μίλησαν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την υπάρχουσα κατάσταση και τις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν καθημερινά.

Μελανό σημείο της εκδήλωσης, όπως καταγγέλλει ο συνδυασμός  “αποτέλεσε η στοχευμένη προσπάθεια ορισμένων εκπροσώπων του συλλόγου ομογενών της περιοχής να δυναμιτίσουν το κλίμα και να διακόψουν βιαίως τη συζήτηση! Ο σύλλογος αυτός οποίος τείνει να εξυπηρετεί συμφέροντα, καθώς οι αφίσες που είναι αναρτημένες εκεί έχουν ως μοναδικό στόχο την προβολή συγκεκριμένων υποψηφίων. Ασφαλώς, καταγγέλλουμε τη συγκεκριμένη συμπεριφορά, η οποία δεν αποτελεί και τη μοναδική προσπάθεια να μας διακόψουν, καθώς έχει προηγηθεί και παλαιότερα παρόμοιο εγχείρημα, κατά την επίσκεψή μας στο αμαξοστάσιο του Δήμου και την ομιλία με εργαζομένους. Δηλώνουμε την αγανάκτησή μας για το περιστατικό, το οποίο, βεβαίως, δεν  μας αποπροσανατολίζει, αλλά ενδυναμώνει τις προσπάθειές μας για την αλλαγή” καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

ομιλια καζαντζακη2 ομιλια καζαντζακη1

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ