Τα... Karfitsomata της εβδομάδας! - Karfitsa.gr
Karfitsomata

Τα… Karfitsomata της εβδομάδας!

✔  Ξεκίνησε τις επιθέσεις στη διοίκηση ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης, Στάθης Αβραμίδης, ο οποίος στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου καταψήφισε πρόταση της διοίκησης. Κοντοζυγώνει και η… ανεξαρτητοποίηση.

✔  Γραφεία… γιοκ για το κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου στη Θεσσαλονίκη. Όπως δήλωσε ο ίδιος δεν προτίθεται τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή, που στηρίζεται στη χρηματοδότηση φίλων και υποστηρικτών να προχωρήσει σε περιττά έξοδα!

✔  Λίγα εικοσιτετράωρα μετά το ρεπορτάζ της «Karfitsa» για τους Έλληνες που επισκέπτονται τα Σκόπια για να ψωνίσουν στις λαϊκές αλλά και για να φτιάξουν τα… δόντια τους, όπως πρώτα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας πήγε στον Τελωνειακό Σταθμό των Ευζώνων. Σκοπός της επίσκεψής του ήταν η συνάντηση εργασίας με υπηρεσιακούς παράγοντες, με θέμα την καλύτερη δυνατή λειτουργία του σταθμού εν όψει της έναρξης της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου και της αναμενόμενης αύξησης της κίνησης ταξιδιωτών και εμπορευμάτων.

✔  Σε ανοικτή γραμμή με τον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Συμπιλίδη βρίσκεται σημαίνον στέλεχος της δημοτικής παράταξης του Κώστα Γκιουλέκα. Όπως μαθαίνουμε ο ίδιος του μεταφέρει κάθε λεπτομέρεια που πρέπει να γίνει γνωστή στον Πρωθυπουργό!

✔  Με συνεργάτες του Ανδρέα Λοβέρδου και ιδρυτές της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα» έπινε τον καφέ του το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στη βεράντα του Μακεδονία Παλλάς ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης συνοδευόμενος από τον… μόνιμο αναπληρωτή του, Κωνσταντίνο Ζέρβα. Μεταξύ άλλων, ακούσαμε το Γιάννη Μπουτάρη να λέει πως «το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει»!

✔  Μπορεί ο Γιώργος Καρατζαφέρης να μην έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του αναφορικά με την επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία και να αρκείται στις δηλώσεις «πέρσι νεκρός, φέτος γαμπρός», σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» πολύ σύντομα θα φτάσει στα χέρια του… ραβασάκι αποχώρησης από το ΛΑΟΣ μέχρι σήμερα προβεβλημένου στελέχους από τη Θεσσαλονίκη. Ο τελευταίος εδώ και καιρό έχει αποστασιοποιηθεί και σχολιάζει δεξιά και αριστερά «έφυγα από την πολιτική γιατί δεν θέλω να με βρίζει ο κόσμος».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ