Τα μπάνια του... εκπροσώπου του λαού! (ΦΩΤΟ) - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτική

Τα μπάνια του… εκπροσώπου του λαού! (ΦΩΤΟ)

Βουτιές και... ηλιοθεραπεία για δημάρχους και αντιδημάρχους!

Τα μπάνια του λαού και τα μπάνια των… εκπροσώπων του λαού! Και οι αιρετοί πρέπει να ξεκουραστούν για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στον… βαρύ χειμώνα που μας περιμένει.

Που έκαναν τα μπάνια τους όμως οι αντιδήμαρχοι του δήμου Θεσσαλονίκης;

Ο Γιάννης Μπουτάρης βρέθηκε στο Διάπορο όπου διατηρεί το εξοχικό του. Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου πήγε στην Τήνο και την συνέχεια επέστρεψε στο νησί απέναντι από την Χαλκιδική.

Την Σκόπελο επέλεξε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων του δήμου Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας.

Pegkas
Έγραψε στο facebook του ο κ. Πέγκας: “Τελευταία βουτιά σήμερα κι από αυριο “βουτιά” στα βαθιά της καθημερινότητας! Καλή επιστροφή και χρόνια πολλά στους πολλούς εορτάζοντες!

Το Ποσείδι Χαλκιδικής επέλεξε ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Πέτρος Λεκάκης. Ο κ. Λεκάκης πέρασε λίγες στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά του, τον μικρό του γιο και την σύζυγό του Χριστίνα. Περιμένουν πως και πώς να γεννηθούν τα δίδυμά τους σε λίγο καιρό.

Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Καλυψώ Γούλα πέρασε λίγες ημέρες στο δεύτερο πόδι Χαλκιδικής και Αλόννησο όπως και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Έλλη Χρυσίδου που πήγε στο πρώτο πόδι Χαλκιδικής! 

Xrysidou
Από το προφίλ της αντιδημάρχου στο facebook

 

Kalypso
Η Καλυψώ Γούλα με τις φίλες της στο νησί των Βόρειων Σποράδων

 

Στην Νικήτη Χαλκιδικής στο εξοχικό του βρέθηκε και ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος.

Η αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιούλη Ρανέλλα σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε στην Έδεσσα και την Σκοτίνα Πιερίας, ενώ ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, περιβάλλοντος και Καθαριότητας βρέθηκε στο σπίτι που διατηρεί σε νησί της χώρας.

Στη Χαλκιδική βρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Κοινωνίας των Πολιτών Νίκος Φωτίου, ο οποίος διατηρεί σπίτι εκεί.

Στη Χαλκιδική έκανε τις βουτιές της και η αντιδήμαρχος Αστικής Ανθεκτικότητας και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, Λίνα Λιάκου. 

Liakou

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ