Τα  πέντε  πρόσωπα που κρατούν στα χέρια τους την υπόθεση των 180 - Karfitsa.gr
Πολιτική

Τα  πέντε  πρόσωπα που κρατούν στα χέρια τους την υπόθεση των 180

Κλίμα ανησυχίας και φόβου

VouliEdrana2sk

Έντονο παρασκήνιο καταγράφεται τις τελευταίες ώρες, με πρωταγωνιστές τους βουλευτές των οποίων η ψήφος κρίνεται ως καθοριστική για την εκλογή προέδρου, και τα 5 πρόσωπα που έχουν αναλάβει με εντολή Σαμαρά την επιχείρηση 180.

Η ομάδα των «διαπραγματευτών» περιλαμβάνει τους δύο εξ απορρήτων συμβούλους του πρωθυπουργού και ανθρώπους ειδικών αποστολών Δημήτρη Σταμάτη και Κώστα Μπούρα, τους δύο κορυφαίους υπουργούς, Μάκη Βορίδη και Νίκο Δένδια, αλλά και τον πρόεδρο της Βουλής, Ε. Μεϊμαράκη.

Οι υπουργοί Υγείας και Εθνικής Άμυνας θεωρούνται πρόσωπα τα οποία χαίρουν της ευρύτερης εκτίμησης των βουλευτών και διαθέτουν ισχυρό δείκτη επιχειρημάτων και πειθούς, ενώ ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης είναι πολιτική προσωπικότητα μεγάλου διαμετρήματος και έχει πολλές φορές αναλάβει με επιτυχία ιδιαίτερα δύσκολες αποστολές.

Οι 5 εκπρόσωποι του Αντώνη Σαμαρά, σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες έχουν αναλάβει ειδικό ρόλο και έχουν χρεωθεί εκείνους τους ανεξάρτητους βουλευτές, ή τα στελέχη των κομμάτων της ΔΗΜΑΡ και των ΑΝ.ΕΛ, που γνωρίζουν καλλίτερα και μπορούν να επηρεάσουν αποτελεσματικά.

Διαβάστε περισσότερα στο paraskhnio.gr

 

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ