Τα ζώδια κρύβουν... ειδήσεις! - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Τα ζώδια κρύβουν… ειδήσεις!

Ενημερωθείτε για όλα όσα θα συμβούν και κυρίως ΔΕΝ θα συμβούν!

zodia

Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Σήμερα θα μπορέσετε να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να αλλάξετε κάποια οικονομικά θέματα. Στην προσωπική σας ζωή θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές μετά από ξεκάθαρες συζητήσεις που θα κάνετε με το ταίρι σας.

Ταύρος   Πολύ πιθανόν σήμερα θα βρεθείτε σε μία δυσμενή κατάσταση μετά από κάποιες συγγενικές επαφές που θα έχετε. Μία εχθρική κατάσταση από τους άλλους θα σας δημιουργήσει μια κακή διάθεση. Προσέξτε σήμερα τις μετακινήσεις σας.

Δίδυμοι   Σήμερα θα πρέπει να καταλάβετε ότι στα οικονομικά σας θα πρέπει να βάλετε μία σειρά. Βρίσκεστε σε μία πολύ απαιτητική μέρα όσον αφορά τα υλικά σας αποκτήματα και την συναισθηματική σας ολοκλήρωση. Η ηθελημένη απομόνωση, θα σας κάνει καλό.

Καρκίνος   Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου, δεν σας δίνει και πολλά περιθώρια να παρακάμψετε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε μια πολύ δραστήρια περίοδο που πραγματικά ο χρόνος σας να μην φτάνει για ό,τι θα θέλατε να κάνετε. Θέματα υγείας δικά σας, ή και κάποιου πολύ αγαπημένου σας προσώπου, θα σας προβληματίσουν.

Λέων

Πολλά θέματα που σας απασχολούν αυτές τις μέρες θα είναι σε μία κατάσταση αναμονής. Θα βρεθείτε μπροστά σε μία αναγκαία απομάκρυνση από δύσκολες προσωπικές καταστάσεις. Ίσως να βρεθούν λύσεις σε δυσκολίες που είχατε αυτές τις μέρες.

Παρθένος   Είστε σε μία γεμάτη μέρα από φιλικές συναναστροφές που θα σας κάνουν να είστε σε μία εγρήγορση. Βέβαια οι επαφές σας σήμερα δεν θα φανερώνουν πάντα τις αληθινές προθέσεις των ανθρώπων που σας πλαισιώνουν. Προσοχή στην υγεία.

Ζυγός   Δυσκολίες σήμερα θα υπάρχουν σε κάθε επαφή σας με τους άλλους. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε δυσμενή θέση από κάποιες συζητήσεις που θα κάνετε. Αφήστε τις σημαντικές αποφάσεις για αύριο και βρείτε δικλίδες ασφαλείας για οικονομικά θέματα.

Σκορπιός   Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα. Πολύ πιθανόν να βρίσκεστε σε μία πολύ απαιτητική μέρα σε ότι αφορά την επαφή σας με πρόσωπα που θα παίξουν συμαντικό ρόλο σε σημαντικά θέματα που σας απασχολούν.

Τοξότης   Πολύ πιθανόν σήμερα να σας προβληματίσουν οι σχέσεις σας με φιλικά σας πρόσωπα. Μην απογοητεύεστε με το παραμικρό. Πολύ σύντομα θα δείτε ότι θα είστε και πάλι προστατευμένοι και πολύ καλά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αιγόκερως   Οι προσωπικές σας σχέσεις σήμερα θα είναι σε μία πολύ έκρυθμη ατμόσφαιρα. Μην το πάρετε σαν μόνιμη κατάσταση, γιατί πολλά από αυτά που θεωρείτε σήμερα πολύ δύσκολα, αύριο θα είναι αδιάφορα. Κάντε πιο ολοκληρωμένες σκέψεις για ένα ακίνητο.

Υδροχόος   Πολύ πιθανόν σήμερα να βρεθείτε σε κάποιο ταξίδι που είναι αναγκαίο αλλά όχι και ευχάριστο. Μην αμελήσετε τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις και αφήσετε καινά στα δικά σας πρόσωπα. Μία συζήτηση δεν θα σας δώσει αυτό που θα θέλατε.

Ιχθύς   Ένα προσωπικό σας θέμα συνεχίζει να σας απασχολεί. Μην αντιδράσετε σήμερα σπασμωδικά και δώσετε στους άλλους λάθος μηνύματα. Οικονομικά θέματα που συνδέονται και με την προσωπική σας ζωή θα γίνουν σήμερα η μόνιμη σκέψη σας.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ