Τα ζώδια κρύβουν... ειδήσεις! - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Τα ζώδια κρύβουν… ειδήσεις!

Ενημερωθείτε για όλα όσα θα συμβούν και όσα ΔΕΝ θα συμβούν...

zodia

Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.
Κριός   Αλλαγές πολλές σε οικογενειακά θέματα και μάλλον σε ότι έχει να κάνει με την κοινωνική σας εικόνα. Μην κάνετε πολύ σημαντικά πράγματα σήμερα γιατί οι συνθήκες θα σας ανατρέπουν τα σχέδια σας.

Ταύρος   Υπάρχει σήμερα μία ρευστότητα κάποιων πραγμάτων που σας απασχολούν έντονα. Πολύ πιθανόν να αποφασίσετε για κάποιο ταξιδάκι που την τελευταία στιγμή να αλλάξει το πρόγραμμα ή να αναβληθεί.

Δίδυμοι   Σήμερα θα πρέπει να βρείτε λύσεις για ένα προσωπικό σας θέμα. Η μέρα αυτή ενδείκνυται για μυστικές συναντήσεις και συμφωνίες που θα σας κάνουν να χαρείτε με το αποτέλεσμα που θα υπάρξει.

Καρκίνος   Η συναισθηματική σας ζωή σήμερα θα είναι πολύ σημαντική και ο λόγος είναι ότι θα μπορέσετε να πάρετε πολύ σημαντικά μηνύματα από το ταίρι σας. Βρείτε χρόνο να κάνετε και πάλι όνειρα.

Λέων   Μην προχωρήσετε σήμερα σε πολλές δραστηριότητες. Η μέρα είναι φτιαγμένη για να σας δώσει χρόνο να σκεφτείτε αυτό που θα είναι καλύτερο για σας τις επόμενες μέρες. Ερωτική επιτυχία.

Παρθένος   Η σταθερότητα πλέον στην προσωπική σας ζωή σας χαρακτηρίζει και πολύ πιθανόν να βρείτε τρόπους ώστε να ολοκληρώσετε κάτι που ποθείτε. Η μέρα είναι κατάλληλη για συναισθηματικό δέσιμο.

Ζυγός   Σήμερα θα βρεθείτε πολύ κοντά με άτομα που ανήκουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Πολύ πιθανόν να δεχτείτε κάποια πρόσκληση που θα αφορά ένα κοινωνικό γεγονός. Φροντίστε και δημιουργήστε στον χώρο σας.

Σκορπιός   Ενδιαφέρουσες εξελίξεις θα υπάρξουν σε ένα προσωπικό θέμα. Πολύ πιθανόν μία μετακίνηση που θα κάνετε να είναι πολύ σημαντική για την προσωπική σας ζωή. Βρείτε τρόπους να νοιώθετε χαρούμενοι.

Τοξότης   Σήμερα η Σελήνη στον Καρκίνο, σας κάνει επαγγελματικά ανήσυχους. Θα υπάρχει μια μικρή χρονική περίοδος μέσα στην μέρα που θα νιώσετε να αποσυντονίζεστε με το κάθε τι που θα θέλετε να φέρετε εις πέρας. Αφήστε τα σημαντικά για αύριο.

Αιγόκερως   Δραστήρια η μέρα σας από το μεσημέρι και μετά. Θα μπορέσετε να βάλετε μια σειρά σε διάφορα θέματα που σας αφορούν και να συναντήστε αγαπημένα σας πρόσωπα που θα βρεθούν με ζεστασιά δίπλα σας.

Υδροχόος   Πολύ πιθανόν σήμερα να βρεθείτε με φίλους και άτομα που θα σας κάνουν να γεμίσετε χαρά. Βρείτε χρόνο για ότι σας αντιπροσωπεύει και χαρίστε απλόχερα την βοήθεια σας όπου χρειάζεται.

Ιχθείς   Σήμερα θα βρεθείτε πολύ κοντά με το ταίρι σας. Η μέρα θα ευνοήσει από το απόγευμα και μετά τις προσωπικές επαφές με αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην αμελήσετε μία υποχρέωση που έχει να κάνει με την οικογένεια σας.

backstage24.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ