, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κατασκευή ESHOP με επιδότηση 100% ΕΣΠΑ

Το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για κατασκευή e-shop (ηλεκτρονικού καταστήματος) ανακοινώθηκε επίσημα από την Ελληνική κυβέρνηση και θα διατεθεί ένα ποσό ύψους έως 5.000 ευρώ για την κάθε επιχείρηση και θα αφορά αποκλειστικά στο λιανεμπόριο.
Οι μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το δικό τους επιδοτούμενο e-shop  και να μπορέσουν να λειτουργήσουν τόσο την περίοδο του Lockdown όσο και έπειτα.
Το πρόγραμμα ΕΣΠΑ θα καλύπτει στο 100% όλα τα έξοδα για την κατασκευή, υποστήριξη και φιλοξενία ενός νέου e-shop λιανικής,  ενώ  το κονδύλι που αναμένεται για τον σκοπό αυτό θα ανέρχεται στα 80 εκατομμύρια ευρώ. Με λίγα λόγια, θα επιδοτηθεί η κατασκευή τουλάχιστον 16.000 νέων e-shops σε όλη την Ελλάδα!
Γιατί να φτιάξω e-shop με επιδότηση;
To e-shop είναι μονόδρομος για την επιβίωση των επιχειρήσεων εν μέσω πανδημίας. Διατηρώντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, η επιχείρηση αποκτά συγκριτικό πλεονέκτημα αφού δεν απαιτείται φυσική παρουσία του πελάτη στο χώρο και μπορεί να ψωνίσει με ασφάλεια από το σπίτι του.
Πότε πρέπει να ξεκινήσω την αίτηση για επιδότηση eshop;
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών προτάσεων ανακοινώθηκε ότι θα είναι η 31 Ιανουαρίου 2021. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχετε καταθέσει τον επενδυτικό σας φάκελο όσον αφορά την κατασκευή e-shop.
Η FOCUS ON GROUP συνεργάζεται με έμπειρους συμβούλους επιδοτήσεων ΕΣΠΑ πανελλαδικά. Για τους ενδιαφερόμενους, που θα θέλουν να κατασκευάσουν eshop και να καταθέσουν ηλεκτρονική αίτηση, έχουμε φροντίσει ώστε να έχουν όλη την πληροφόρηση που χρειάζονται για την επιδότηση των 5.000 ευρώ στην κατασκευή eshop, αλλά και την ολοκληρωμένη υποστήριξη στην κατάθεση της πρότασή τους στο ΕΣΠΑ.
Μιλήστε μαζί μας στο 210 8920915-6 ή στείλτε μας email στο [email protected] και σύντομα ένας σύμβουλος διαδικτύου θα επικοινωνήσει μαζί σας.
Μάθετε περισσότερα για την Κατασκευή eshop με επιδότηση ΕΣΠΑ στο  https://www.focus-on.gr

#Tags: ΕΣΠΑ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.