06:44, Τετάρτη
28 Σεπτεμβρίου 2022

Επιστρέφει με smartphones και tablets η Nokia!

nokiaΜετά την ανακοίνωση για επιστροφή στην αγορά των smartphones αλλά και δεκάδες leaks που κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ, ήρθε η πρώτη επίσημη επιβεβαίωση στελέχους της Νokia για τις συσκευές που θα κάνουν την εμφάνιση τους στην αγορά τους επόμενους μήνες.
O Μike Wang, o πρόεδρος του joint management team της Νokia στην Κίνα, επιβεβαίωσε ότι 3 ή 4 Νokia συσκευές θα ανακοινωθούν στο τελευταίο τρίμηνο του 2016 και θα είναι διαθέσιμες για αγορά στις αρχές του 2017. Οι συσκευές αυτές θα είναι smartphones αλλά και tablets. Η ΗMD, η εταιρία που αποτελείται από πρώην υπαλλήλους της Νokia και της Microsoft, έχει αναλάβει τον σχεδιασμό, ενώ την κατασκευή θα αναλάβει αμέσως μετά η Foxconn.
Aν και προς το παρόν δεν έχουμε επίσημη θέση της εταιρίας για τα χαρακτηριστικά των νέων συσκευών, οι μέχρι τώρα φήμες και διαρροές κάνουν λόγω για 2 smartphones με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά. Ας μην ξεχνάμε ότι η Νokia αγόρασε και την Withings τον Μάιο, ένα ακόμα δείγμα της δυναμικής επιστροφής που ετοιμάζει η Φινλανδική εταιρία.
ΠΗΓΗ