, Πέμπτη
30 Νοεμβρίου 2023

Έτσι μπορείς να αποφύγεις τις διαφημίσεις στο uTorrent

bittorentΑν έχεις βαρεθεί όλες αυτές τις διαφημίσεις που υπάρχουν στο uTorrent, το BitTorrent έχει την λύση και αυτή δεν είναι άλλη από μια ετήσια συνδρομή που κοστίζει 4.95 δολάρια το χρόνο.
Συνήθως, οι επιλογές που έχεις για να μην βλέπεις τις διαφημίσεις σε κάποιο πρόγραμμα είναι αρκετά κοστοβόρες, αφού συνήθως ταυτόχρονα πληρώνεις για την Pro έκδοσή του. Αυτό θα αλλάξει, όσον αφορά το uTorrent αφού θα έχεις επιπλέον την επιλογή για αναβάθμιση σε Ad-free έκδοση, χωρίς όμως να λαμβάνεις επιπλέον λειτουργίες που βρίσκονται στην Pro έκδοση.
Η αναβάθμιση σε Pro κοστίζει περί τα 19.95 δολάρια, αλλά ταυτόχρονα προσφέρει πληθώρα λειτουργιών όπως ασφάλεια απέναντι σε ιούς και malware, premium customer support, torrent streaming και φυσικά ad free περιβάλλον.
Η κατηγορία της συνδρομής αυτής αφορά περισσότερο τους χρήστες οι οποίοι θέλουν να μην βλέπουν τις διαφημίσεις, αλλά ταυτόχρονα είναι ικανοποιημένοι από την λειτουργικότητα του uTorrent. Η ομάδα το uTorrent αναφέρει «Αυτό δίνει την επιλογή στου χρήστες να αποφύγουν όλες τις διαφημίσεις στον client. Είναι συναρπαστικό γιατί τώρα πλέον έχουν την επιλογή να μην βλέπουν καμία διαφήμιση στο 1/4 του κόστους».
Το κόστος δεν θεωρείται μεγάλο, αλλά αν σκεφτούμε ότι το uTorrentέχει πάνω από 150 εκατ. χρήστες, έστω και μια μερίδα από αυτούς να επιλέξει τη συνδρομή, δεν είναι καθόλου ασήμαντο το κέρδος.
techblog