, Σάββατο
01 Απριλίου 2023

Γιατί πρέπει να σβήνουμε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούμε

google-play-store-appsΌσο περνάει ο καιρός φαίνεται πως θέλουμε ακόμη περισσότερο χώρο στις συσκευές μας, όσοι έχουν συσκευές με υποδοχή γα κάρτες microSD μπορούν να προσθέσουν επιπλέον χώρο, αλλά για όσους δε έχουν microSD το πρόβλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο.
Οι περισσότεροι βρίσκονται συχνά σε μια διαδικασία να σβήσουν πράγματα που έχουν στο κινητό, για να προσθέσουν νέα. Η Google θέλει να βοηθήσει στη μάχη αυτή και προσέθεσε uninstall manager στο Google Play Store app για Android.
Αυτό που θα κάνει είναι να σου προτείνει να σβήσεις τα apps που έχεις στη συσκευή σου και τα οποία δεν χρησιμοποιείς. Το uninstall manager λειτουργεί με πολύ απλό τρόπο, ψάχνει τις εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει στη συσκευή, αλλά δεν έχεις χρησιμοποιήσει για καιρό. Όλοι μας έχουμε κάποιες από αυτές τις εφαρμογές που εγκαταστήσαμε κάποτε και δεν τις σβήσαμε ποτέ.
Το uninstall manager ψάχνει τις εφαρμογές αυτές και σου δείχνει πόσο χώρο πιάνει το κάθε app έτσι ώστε να δεις πόσο χώρο θα κερδίσεις αν τα σβήσεις.