, Σάββατο
02 Δεκεμβρίου 2023

H ελληνική εταιρεία διαδικτύου δημιουργεί για την auteco


Η Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου ( ελ.ε.δ. ) ανέλαβε και ολοκλήρωσε για λογαριασμό της auteco, εταιρεία του κλάδου των Ιδιωτικών ΚΤΕΟ, τον ανασχεδιασμό, ανακατασκευή και προώθηση μέσα από τις μηχανές αναζήτησης της νέας εταιρικής ιστοσελίδας της, www.auteco.gr (web design, web development, SEO).
Η νέα ιστοσελίδα, με ένα πιο φρέσκο πρόσωπο, συνεχίζει να δίνει έμφαση στις υπηρεσίες που παρέχει η auteco στους πελάτες της. Έτσι οι επισκέπτες μπορούν να δουν αναλυτικούς τιμοκαταλόγους για τις υπηρεσίες της auteco ( έλεγχος ΚΤΕΟ, κάρτα καυσαερίων, τεχνικός έλεγχος, κλπ. ), να μάθουν πότε πρέπει να περάσουν ΚΤΕΟ το όχημά τους και βεβαίως να κλείσουν online το ραντεβού τους. Επιπλέον μπορούν να μάθουν λεπτομέρειες και να γίνουν μέλη του Auteco Club, κερδίζοντας δώρα και παροχές. Τέλος μπορούν να ενημερώνονται για τα νέα της εταιρείας και για τις  κατά καιρούς προωθητικές ενέργειες. Επιπλέον η νέα ιστοσελίδα, πληροί τους πλέον σύγχρονους κανόνες για την όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση αυτής στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, με την χρήση των κατάλληλων τεχνικών SEO.
H auteco δημιουργήθηκε από τον Όμιλο J&P-ΑΒΑΞ, με σκοπό να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο του ΚΤΕΟ, στην Ελλάδα, προσφέροντας πρωτοποριακές υπηρεσίες. Προδιαγράφει το μέλλον σε ότι αφορά τον έλεγχο των οχημάτων και την φιλικότατη εξυπηρέτηση του οδηγού, ενώ παράλληλα θέτει τα πρότυπα σε θέματα ασφάλειας, προστασίας του περιβάλλοντος, οικονομίας και πρωτοπορίας.