, Παρασκευή
22 Σεπτεμβρίου 2023

iPhone 5: Έρχεται τον Αύγουστο


H Apple θα κάνει τα αποκαλυπτήρια του iPhone 5 στις 7 Αυγούστου, δημοσιεύει μετά από αποκλειστική ενημέρωση από ανώνυμη πηγή το KnowYourMobile.com. Η ανακοίνωση του διαδόχου του iPhone 4S θα γίνει στην κεντρική ομιλία σε εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί την πρώτη Τρίτη του φετινού Αυγούστου.
Έτσι, επιβεβαιώνονται φήμες που έφεραν την Apple να επισπεύδει την διάθεση του επόμενου iPhone από τον Οκτώβριο στον Αύγουστο. Επτασφράγιστο μυστικό παραμένουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η σχεδίαση και η διαθεσιμότητα. Σχεδόν αυτονόητο θεωρείται ότι το iPhone 5 θα έχει μεγαλύτερη οθόνη, τσιπ NFC και ταχύτερο επεξεργαστή. Επίσης, πολύς λόγος γίνεται για την σχεδίασή του και την προσδοκία για ένα εντελώς διαφορετικό iPhone, όταν το iPhone 4S έμοιαζε πάρα πολύ με το προγενέστερο μοντέλο iPhone 4.
Στις «φλέβες» του iPhone 5 θα ρέει νέο αίμα, αφού μαζί του κάνει την επίσημη πρώτη και το iOS 6, την νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Apple για τις φορητές συσκευές της, με το οποίο θα ανταγωνιστεί σθεναρά τους νεοεισερχόμενους στην αρένα, δηλαδή τα Windows Phone 8 και το Android 4.1 ή Jelly Bean.