, Δευτέρα
17 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Μέσα στο 2017 και το Redstone 3 update των Windows 10

550_334_421241Η Microsoft θα συνεχίσει σταδιακά να εισάγει όλο και περισσότερα χαρακτηριστικά στην πλατφόρμα.
Το Windows 10 Anniversary Update άρχισε πριν από λίγες ημέρες να διατίθεται επίσημα, ενώ και νέες δοκιμαστικές εκδόσεις του τελευταίου λειτουργικού της Microsoft αναφέρεται ότι θα φτάσουν σύντομα στα συστήματα των Windows Insiders. Αυτό φυσικά δεν προκαλεί έκπληξη, αφού ήταν εδώ και αρκετό καιρό γνωστό ότι τα Windows 10 πρόκειται να δεχτούν μια ακόμη σημαντική αναβάθμιση – γνωστή ως Redstone 2, που θα είναι εφάμιλλη του Anniversary Update, κάποια στιγμή μέσα στο 2017.
Όμως ο Nathan Mercer της Microsoft διευκρίνισε ότι μέσα στην επόμενη χρονιά, θα γίνει διαθέσιμο και το Redstone 3 update, που επίσης θα προσθέσει αρκετά νέα χαρακτηριστικά στην πλατφόρμα, παρότι βέβαια δεν αναμένεται να έχει το μέγεθος και τη σημασία των προηγούμενων δύο updates.
Ακόμα κι έτσι όμως, είναι σαφές ότι η Microsoft θα συνεχίσει την ανάπτυξη του λογισμικού της, συμπεριλαμβανομένων των Windows, ως πλατφόρμα που προορίζεται να έχει διάρκεια στο χρόνο, ξεφεύγοντας από την λογική του μεμονωμένου προϊόντος, που απλά υποστηρίζεται με service packs μέχρι να αντικατασταθεί από κάποια νεότερη υλοποίηση με περισσότερα features.
e-pcmag.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.