, Παρασκευή
31 Μαρτίου 2023

Nέα αναβάθμιση για το Instagram

550_334_506208Το Instagram -μια εφαρμογή η οποία ανήκει τα τελευταία χρόνια στο Facebook- ανακοίνωσε μόλις πριν λίγες ώρες μια μεγάλη και νέα αναβάθμιση για τους χρήστες iPhone, η οποία έφερε ένα καινούριο περιβάλλον χρήσης στην εφαρμογή με μεγαλύτερες φωτογραφίες, καθώς κι ένα νέο εικονίδιο εφαρμογής το οποίο θα εμφανίζεται στην αρχική μας οθόνη.
Οι αλλαγές στο σχεδιασμό της εφαρμογής περιλαμβάνουν ένα μονόχρωμο σχεδιασμό ο οποίος δίνει μια περισσότερο ελκυστική εμφάνιση κατά τη χρήση της εφαρμογής.
Παράλληλα με το γενικό επανασχεδιασμό της εφαρμογής, κάποια χρώματα δόθηκαν και σε άλλα σημεία της, ενώ βλέπουμε πως έχουμε ένα νέο σχεδιασμό για το εικονίδιο της κάμερας εντός της εφαρμογής, καθώς και το εικονίδιο που μας κατευθύνει στην καρτέλα των likes, όπου πλέον ο σχεδιασμός του είναι μια καρδιά η οποία δεν περιλαμβάνει κάποιο πλαίσιο όπως πριν.
Με περισσότερες από 80 εκατομμύρια φωτογραφίες και βίντεο να διαμοιράζονται μέσω της υπηρεσίας καθημερινά, η νέα αναβάθμιση μας κάνει να σκεφτούμε πόσο έχει μπει στη ζωή μας η κοινοποίηση των φωτογραφιών μας και πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιούμε ένα ωραίο περιβάλλον χρήσης.
Ο νέος σχεδιασμός της εφαρμογής έχει γίνει διαθέσιμος σε όλες τις iOS και Android συσκευές, μέσω της νέας αναβάθμισης.
Σύμφωνα και με τη δημοσίευση της εταιρείας, το εικονίδιο της εφαρμογής αλλάζει εμφάνιση, αλλά δεν ξεφεύγει από το παλιό του concept στο οποίο εμφανιζόταν ένας φωτογραφικός φακός και ένα ουράνιο τόξο. Αλλαγές στα εικονίδια των εφαρμογών ήρθαν και για τις εφαρμογές Layout, Boomerang και Hyperlapse. real.gr