23:43, Πέμπτη
06 Οκτωβρίου 2022

«Νυχτερινή όραση» χαρίζει η θήκη στο iPhone 6

iphone_thiki

Καθαρά “μάτια” στο σκοτάδι μπορεί να αποκτήσει το Iphone 6, με μια νέα θήκη NVC η οποία θα του δίνει τη δυνατότητα να τραβά φωτογραφίες και βίντεο, ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι.

Σύμφωνα με το appleworldhellas.com, η θήκη διαθέτει 8 υπέρυθρα LED που μπορούν να φωτίσουν επαρκώς κάθε θέμα προς φωτογράφιση που βρίσκεται σε απόσταση μέχρι 9 μέτρων.

Το φως που παράγουν τα LED δεν είναι ορατό στο ανθρώπινο μάτι, αλλά η κάμερα με την οποία επίσης εξοπλίζεται η θήκη NVC, μπορεί να το «δει».

Η θήκη με τα LED και την κάμερα, τροφοδοτείται από μια ενσωματωμένη μπαταριά 2.000mAh που αρκεί για 2 ώρες χρήσης. Μάλιστα η μπαταριά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τροφοδότηση του κινητού με ενέργεια.

Επιπλέον, μιας και η NVC διαθέτει τη δική της κάμερα και μπαταρία, μπορεί να «χωριστεί» από τη συσκευή, να τοποθετηθεί σε άλλο χώρο και να στέλνει την εικόνα στο κινητό μέσω Wi-Fi. Ταυτόχρονα, το υλικό που καταγράφει μπορεί και να το αποθηκεύσει σε κάρτα microSD.

Η εταιρεία MSM Labs που βρίσκεται πίσω από το σχεδιασμό της NVC αναζητά χρήματα από το Kickstarter προκειμένου να προχωρήσει στην παραγωγή της θήκης.

Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν τώρα να προμηθευτούν τη θήκη με 129 δολάρια, τη στιγμή που όταν κυκλοφορήσει θα τιμολογείται στα 149 δολάρια.