01:02, Τρίτη
04 Οκτωβρίου 2022

Περισσότεροι από 14 εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν τα νέα windows!

windows10
Μόλις λίγες ημέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία των Windows 10, η Microsoft έσπευσε να ανακοινώσει ότι το λειτουργικό σύστημα έχει ήδη εγκατασταθεί σε τουλάχιστον 14 εκατομμύρια συστήματα παγκοσμίως.
Η διάθεση των Windows 10 ξεκίνησε στις 29 Ιουλίου σε μια επιχείρηση που η Microsoft παρομοίασε με «διανομή πίτσας για 1,5 εκατομμύριο ανθρώπους».
Η εταιρεία εξέφρασε την ικανοποίησή της για τα θετικά σχόλια που συγκεντρώνει το νέο λογισμικό, και ευχαρίστησε τους καταναλωτές για την υπομονή τους κατά τη διαδικασία διανομής του OS.
«Όπως έχουμε ήδη πει, μέγιστη προτεραιότητά μας είναι να εξασφαλίσουμε ότι ο κάθε χρήστης θα έχει μια ικανοποιητική εμπειρία κατά τη διαδικασία της αναβάθμισης, και για αυτόν τον λόγο διανέμουμε με προσοχή τα Windows 10 σε φάσεις, ξεκινώντας με τους Windows Insiders», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Microsoft.
«Κι ενώ το νέο λειτουργικό έχει εγκατασταθεί ήδη σε τουλάχιστον 14 εκατομμύρια συσκευές, συνεχίζουμε να έχουμε πολλή ακόμα δουλειά μπροστά μας προκειμένου να προσφέρουμε σε όλους την αναβάθμιση για την οποία έχουν κάνει κράτηση» προσθέτει.
Η δωρεάν αναβάθμιση για τους χρήστες των Windows 7 και 8 θα διατεθεί σταδιακά μέσα στις επόμενες ημέρες.
Σε ξεχωριστή ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει τα νεότερα για τους επαγγελματικούς χρήστες: «Στις 29 Ιουλίου αναγγείλαμε τη διαθεσιμότητα των Windows 10 Pro και Windows 10 Enterprise για τους επιχειρηματικούς μας πελάτες. Από την 1η Αυγούστου, οι χρήστες με άδεια μπορούν να αναβαθμίσουν στις εκδόσεις Windows 10 Enterprise και Windows 10 Education».
Οι χρήστες που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για τη δωρεάν αναβάθμιση μπορούν να αγοράσουν το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft προς 99 δολάρια (περίπου 90 ευρώ) για την απλή έκδοση και 189 (περίπου 172 ευρώ) για την Windows 10 Pro.