, Κυριακή
27 Νοεμβρίου 2022

Το Messenger app διαθέσιμο πλέον και χωρίς λογαριασμό στο Facebook

messenger-developerΤο Facebook ανακοίνωσε ότι πλέον οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν την εφαρμογή Messenger χωρίς να είναι προηγουμένως εγεγγραμμένοι στη δημοφιλή υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης.
Με άλλα λόγια, οι χρήστες σε Η.Π.Α, Καναδά, Περού και Βενεζουέλα (για αρχή) θα μπορούν να κατεβάζουν και να κάνουν χρήση της ξεχωριστής εφαρμογής Messenger ακόμα και αν δεν είχαν λογαριασμό στο Facebook προηγουμένως.
Όπως αναφέρει η επίσημη ανάρτηση της εταιρείας, με αυτό τον τρόπο περισσότερα άτομα θα μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων και φωνητικών / video κλήσεων, αρκεί να καταχωρίσουν τον τηλεφωνικό τους αριθμό.
Στην εισαγωγική οθόνη του Messenger προστίθεται η επιλογή “Not on Facebook?”, απ’ όπου ο χρήστης μπορεί να εγγραφεί με το όνομά του τον τηλεφωνικό αριθμό του και να καταχωρίσει μια φωτογραφία του.
Επιπλέον, θα γίνεται ένας συγχρονισμός με τον τηλεφωνικό κατάλογο του χρήστη για να βρει τους φίλους του στο Messenger, ενώ θα είναι διαθέσιμη και η αναζήτηση για επικοινωνία με όλα τα μέλη του κοινωνικού δικτύου.
pathfinder.gr