Θ. Καράογλου: Η εβδομάδα των Παθών που βιώνει η χώρα να ολοκληρωθεί με την Ανάσταση που όλοι προσμένουμε - Karfitsa.gr
Πολιτική

Θ. Καράογλου: Η εβδομάδα των Παθών που βιώνει η χώρα να ολοκληρωθεί με την Ανάσταση που όλοι προσμένουμε

Δίπλα στους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Καλινδοίων του Δήμου Λαγκαδά βρέθηκε σήμερα, από νωρίς το πρωί, ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, επισκεπτόμενος τα Πετροκέρασα, το Αδάμ, τα Νέα Καλίνδοια, το Ζαγκλιβέρι και τη Σαρακήνα.

Συνεχίζοντας τη δια ζώσης επικοινωνία με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της περιφέρειας της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, ο κ. Καράογλου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που έχουν προκληθεί κατά την περίοδο της πανδημίας. Δεδομένου ότι πρόκειται για την περιοχή στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε και άρα έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία επί των θεμάτων που την αφορούν, πρότεινε και συζήτησε λύσεις, ενώ διαβεβαίωσε τους συνομιλητές του ότι η Κυβέρνηση αξιολογεί καθημερινά τα επικαιροποιημένα επιδημιολογικά δεδομένα.

Μιλώντας για τα δυο μεγάλα «όπλα» που έχει στη διάθεσή της η Πολιτεία στην αντιμετώπιση της πανδημίας, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας εξήγησε ότι «οι μαζικοί εμβολιασμοί “χτίζουν” καθημερινά ένα πολύ σημαντικό τείχος ανοσίας στη χώρα και σε συνδυασμό  με τη χρήση των self tests μας φέρνουν πιο κοντά στο φως που φαίνεται στην άκρη του τούνελ».

Αναφερόμενος στα μέτρα στήριξης που εφαρμόζει η Κυβέρνηση για να ενισχύσει νοικοκυριά και επιχειρήσεις τα οποία δοκιμάζονται από την οικονομική διάσταση της υγειονομικής κρίσης, υπογράμμισε ότι «θα παραμείνουν ενεργά μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση στην οικονομία».

Τέλος, απευθυνόμενος σε προσωπικό τόνο, έστειλε το μήνυμα ότι κάθε υπεύθυνος πολίτης πρέπει να κλείσει τα αυτιά του στα fake news που διακινούνται, να εμπιστεύεται τους ειδικούς επιστήμονες και να αποκηρύξει τον σκοταδισμό που παράγεται από όσους εκτροχιάζουν την εθνική προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη βασιζόμενοι σε δεισιδαιμονίες και προκαταλήψεις που δεν απηχούν στην πραγματικότητα.

«Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην ελευθερία. Όμως απαιτείται από όλους μας συνεχής εγρήγορση και συνεπής τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων» ήταν η χαρακτηριστική προτροπή του.

Στη δήλωση που έκανε μετά το τέλος των σημερινών συναντήσεων ο κ. Καράογλου επισήμανε πως: «Η Δημοτική Ενότητα Καλινδοίων είναι ο τόπος μου. Το μέρος όπου γεννήθηκα και ξεκίνησα την προσωπική και πολιτική μου διαδρομή. Με τους συνδημότες μου έχουμε αναπτύξει μια σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης, διότι γνωρίζουν πως αγωνίζομαι προκειμένου να τους προσφέρω μια καλύτερη ποιότητα ζωής, προτάσσοντας πάντοτε το συλλογικό συμφέρον.

Όσον αφορά στο μέτωπο της πανδημίας και των παράπλευρων οικονομικών συνεπειών, είναι εύκολα αντιληπτό πως η κοινωνίας μας δοκιμάζεται. Πόσο μάλλον οι πολίτες της περιφέρειας της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης. Μέσα από το διάλογο έγινα για ακόμα μια φορά κοινωνός των θεμάτων που τους απασχολούν, μεταφέροντας τους την αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης να στηρίξει κάθε δοκιμαζόμενο νοικοκυριό, κάθε δοκιμαζόμενη επιχείρηση. Έως σήμερα το πακέτο των ενισχυτικών μέτρων ανέρχεται σε 38 δισεκατομμύρια ευρώ και η στήριξη θα συνεχιστεί για όσο ακόμα παλεύουμε με το θηρίο του κορωνοϊού. Η Εβδομάδα των Παθών που βιώνει η χώρα μας εύχομαι να ολοκληρωθεί με την Ανάσταση που όλοι προσμένουμε».

Στα Πετροκέρασα ο κ. Καράογλου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Θανάση Καλαφάτη. Στο Αδάμ με την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κα. Ευμορφία Γιαννακούδη, παρουσία της Δημοτικής Συμβούλου και επί σειρά ετών Αντιδήμαρχο κα. Τασούλα Αδαμούδη. Στα Νέα Καλίνδοια με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Γιάννη Αποστολίδη και τους Τοπικούς Συμβούλους κα. Ανδρονίκη Ράπτου και Γιώργο Λιμαράκη. Στο Ζαγκλιβέρι συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κ. Νίκο Κοπαρανίδη, τον Αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Χατζηαντωνίου, τον Πρόεδρο της Κίνησης Πολιτών Καλινδοίων κ. Αλέξανδρο Κυριαζίδη και εκπροσώπους του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζαγκλιβερίου, ενώ στη Σαρακήνα με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Αλέξανδρο Ποντίκη.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ