"Θα είμαστε νικητές" - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

“Θα είμαστε νικητές”

Η απάντηση του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας σε...

ioannidis_arhs_aftodioikisi

« Μόλις 15 μέρες μετά την είσοδο μου στην προεκλογική εκστρατεία και χωρίς να ανακοινώσουμε ούτε καν το όνομα του συνδυασμού και ούτε καν έναν υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη στο περιφερειακό συμβούλιο και χωρίς να έχει αρχίσει το πρόγραμμα των τηλεοτπικών εμφανίσεων, εμφανίζεται να βρισκόμαστε σε απόσταση αναπνοής από το απερχόμενο σχήμα που μετράει ήδη 14 μηνες προεκλογικής προετοιμασίας και προεκλογικής εκστρατείας” αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης με αφορμή τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις.

Συμπληρώνει πως “Είναι πολύ σημαντικό το ότι η διαφορά μειώνεται στο δεύτερο γύρο και συρρικνώνεται στα όρια σχεδόν του στατιστικού λάθους.

Η εικόνα θα έιναι εντελώς διαφορετική όταν θα ξεδιπλώσουμε την υποψηφιότητα μας αλλα και ολες τις παραμέτρους της προεκλογικής  μας εκστρατειας. Η εικόνα δείχνει τη δική τους οροφή και τη δική μας γραμμή εκκίνησης. Θα ειμαστε οι νικητες”.

Την ίδια ώρα, συνεχίζει την προεκλογική εκστρατεία του. Σήμερα δέχτηκε τις θερμότατες ευχαριστίες των διοργανωτών των Κολυμβητικών Αγώνων που πραγματοποιήθηκαν στο Ποσειδώνειο.

pos 2 pos 4

Όπως είπαν χαρακτηριστικά οι παράγοντες, οι αγώνες αυτοί, (Χειμερινό Πρωτάθλημα Προαγωνιστκών Κατηγοριών της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Κεντρκής και Δυτικής Μακεδονίας), στους οποίους συμμετείχαν 900 αθλητές δεν θα είχαν πραγματοποιηθεί εάν ο Γιάννης Ιωαννίδης δεν είχε φροντίσει να επιλυθούν μία σειρά από σοβαρά προβλήματα (παροχή άδειας από την Πυροσβεστική και κάλυψη οφειλών στην Εταιρία Φυσικού Αερίου).

Η εικόνα  με τα εκατοντάδες παιδιά να αγωνίζονται, τους γονείς να αγωνιούν και να χαίρονται ή να πεισμώνουν για τη συνέχεια αλλά και την χαρά στα μάτια των διοργανωτών αποτέλεσε την επιτυχία της διοργάνωσης.

Στο μεταξύ ο κ. Ιωαννίδης έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον αθλητή Κώστα Φιλιππίδη  για τη μεγάλη επιτυχία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ.

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ