Τhe generation map, μια πολύ «εντάξει» συζήτηση - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Τhe generation map, μια πολύ «εντάξει» συζήτηση

Ο Σταύρος Καλαφάτης... "στριμώχτηκε" από τους πιτσιρικάδες

generationmap1

Δέσμη προτάσεων για το πώς οραματίζονται τη «δική» τους Θεσσαλονίκη αλλά και τις εντυπώσεις τους από τη συζήτηση κατέθεσαν πέντε νέοι κατά την χαλαρή συνάντηση που είχαν με τον υποψήφιο δήμαρχο της πόλης, Σταύρο Καλαφάτη, στο πάρκο δίπλα από το Βασιλικό Θέατρο. O Σταύρος Καλαφάτης, υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, έκανε μια πολύ «εντάξει» συζήτηση ανάμεσα στον ίδιο και σε νέους στην ηλικία της κόρης του, που φέτος ψηφίζουν για πρώτη φορά.

Η κόρη του επικεφαλής του συνδυασμού «Εντάξει», Βασιλεία και τέσσερις συμμαθητές και συμμαθήτριές της, κουβέντιασαν για περισσότερο από μία ώρα για τους προβληματισμούς τους και είπαν στον Σταύρο Καλαφάτη τι θα ήθελαν να δουν να ΓΙΝΕΤΑΙ στην πόλη. «Ήταν μία πολύ χρήσιμη κουβέντα, από την οποία κέρδισα πολλά πράγματα. Κατάλαβα ότι οι νέοι χρειάζονται ενθάρρυνση για να συμμετέχουν στη ζωή της πόλης. Είναι υποχρέωση του δήμου να δίνει κίνητρα και να κινητοποιεί τα νέα μυαλά, τις νέες ψυχές. Οι προτάσεις που κατατέθηκαν ήταν εξαιρετικές, απλές, εφαρμόσιμες άμεσα και χωρίς μεγάλο κόστος υλοποίησης», σχολίασε μετά τη συνάντηση ο Σταύρος Καλαφάτης.

Μεταξύ άλλων, οι νέοι πρότειναν: Περισσότερη ζωγραφική και γκράφιτι στους δρόμους, τη δημιουργία γηπέδων, την αξιοποίηση ανεκμετάλλευτων χώρων, πάρκα για σκύλους και ανάπλαση χώρων.

Χαρακτήρισαν «εποικοδομητική, χρήσιμη, θετική και φιλική» τη συνάντηση που είχαν με τον Σταύρο Καλαφάτη τον οποίον αποκάλεσαν «απλό, αποφασισμένο, επικοινωνιακό, φιλικό, λιτό, κατάλληλο για τη Θεσσαλονίκη και πολύ… ΕΝΤΑΞΕΙ».

 

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ