Θέλουν να σπάσουν το ρεκόρ Γκίνες με 12ποντα στη Θεσσαλονίκη! - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτισμός

Θέλουν να σπάσουν το ρεκόρ Γκίνες με 12ποντα στη Θεσσαλονίκη!

Μια πρωτότυπη εκδήλωση στην πόλη

rekor-guiness-takouniaΜε σκοπό την προβολή της πόλης της Θεσσαλονίκης στην Ελλάδα και τον κόσμο μια ομάδα διοργανωτών αναμένεται να διεξάγει ένα show στα πλαίσια του ρεκόρ Γκίνες, με θέμα 2.000 χιλιάδες και πάνω γυναίκες, ηλικίας από 18 ετών έως 45 ετών που κατόπιν κλήρωσης θα φορέσουν δωδεκάποντα τακούνια και θα επιχειρήσουν να διασχίσουν σε λιγότερο από τρεις ώρες υπερυψωμένη πασαρέλα 1.200 μέτρων, η οποία θα κατασκευαστεί εντός του λιμανιού της Θεσσαλονίκης , με βαθμό δυσκολίας, ενώ δεν θα πρέπει να πέσουν, να στραβοπατήσουν ή να χάσουν το ρυθμό τους, για όλη την διάρκεια της διαδρομής.

Πρόκειται για ένα πρωτοφανές, όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα παγκόσμιο ρεκόρ, που επιλέχθηκε από τους διοργανωτές, κατόπιν εγκρίσεως από τον Παγκόσμιο οργανισμό Guinness World Record και αναμένεται να διεξαχθεί σύντομα στην πόλη.

Την πρωτότυπη και φαντασμαγορική διοργάνωση θα παρουσιάσουν στο κοινό τέσσερις επώνυμοι παρουσιαστές και θα συμμετέχουν σε αυτή πάνω από δέκα δημοφιλείς καλλιτέχνες στα 2 stage της φιλανθρωπικής συναυλίας που θα διεξαχθούν την ίδια ημέρα.

Για τους πολίτες που θα στηρίξουν με οποιοδήποτε τρόπο την προσπάθεια μας, το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα έχει ως εξής:

θα παρακολουθήσουν :

α. Το μεγάλο Παγκόσμιο Ρεκόρ με πάνω απο 2000 γυναίκες.

β. Την μεγάλη εμπορική έκθεση απο τοπικά καταστήματα και εταιρείες.

γ. Την μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία με επώνυμους καλλιτέχνες της ενχώριας show biz.

δ. Την εμπορική έκθεση αυτοκινήτων.

Στόχος όμως της διοργάνωσης είναι ο συνδυασμός της πρωτοτυπίας και της φιλανθρωπίας, καθότι πρωταρχικός σκοπός, είναι η οικονομική στήριξη πολιτών, που δεν μπορούν να καλύψουν, τις βασικές βιοτικές καθημερινές ανάγκες τους.

Έχοντας λοιπόν ως σκοπό την παροχή οικονομικής βοήθειας και στήριξης σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, θα διανεμηθεί ποσό ύψους εκατό χιλιάδων ευρώ (100.000) σε κοινωνικά παντοπωλεία, συσσίτια, τράπεζες ανέργων και κοινωνικές υπηρεσίες φαρμάκων.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ