"Θεωρώ τον Μπαλτάκο ισάξιο του Λιβάνη, ο Σαμαράς δεν τον αξιοποίησε" - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτική

“Θεωρώ τον Μπαλτάκο ισάξιο του Λιβάνη, ο Σαμαράς δεν τον αξιοποίησε”

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης καλεί ψηφοφόρους του Λεβέντη, του Καμμένου και της ΧΑ να...

karatzaferis-mpaltakos-thess (3)

«Θα είναι βασιλικής ποιότητας η μπομπονιέρα του νέου κόμματος της Δεξιάς» είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και πρόσθεσε ότι θα έχει «το στέμμα της καθαρότητας, της αγνότητας και της αλήθειας». «Στις απαιτήσεις του αύριο πρέπει να είναι όλοι παρόντες, οι αποκλεισμοί είναι αυθαίρετοι» είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και έκανε άνοιγμα «στους ανθρώπους που ψήφισαν ΧΑ από αγανάκτηση, στους ανθρώπους του Καμμένου οι οποίοι είναι ευπρόσδεκτοι αλλά και σε ψηφοφόρους της Ένωσης Κεντρώων… Έχουμε μαζέψει από όλα τα κόμματα εκτός της αριστερής κουλτούρας. Έχουμε ένα κενό, να μαζευτούμε όλοι στο μεγάλο χώρο που δημιουργείται μεταξύ ΝΔ και άκρων και να υπερασπιστούμε αρχές και αξίες που ποδοπατούνται. Θεωρώ τον Τ. Μπαλτάκο ισοδύναμο και ισάξιο του Αντ. Λιβάνη ανεξαρτήτως αν ο Α. Σαμαράς δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις δυνατότητες του ανδρός. Ο Νικολόπουλος τίμησε την πρώτη εκδήλωση, η κα Ξουλίδου έκανε χαιρετισμό στην εκδήλωση στη Θεσ/κη». «Όποιος θέλει, έρχεται ισότιμα», τόνισε στον Alpha 989 χαρακτηριστικά.

Για τη σχέση του με την εκκλησία, είπε «είμαι χριστιανός, ο Ιωάννης Βαπτιστής έλεγε αλήθειες και του πήραν το κεφάλι. Η εκκλησία αντιλαμβάνεται ότι η σύμμαχος ομάδα είναι αυτό που εκπέμπουμε εμείς». Τόνισε πως «αντιστέκομαι σφόδρα στην παρουσία του ΝΑΤΟ στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Όταν έμπαινε η συντηρητικούρα της Ευρώπης στο γραφείο μου γινόταν σεισμός. Δεν υπάρχει Έλληνας πολιτικός που να μην εξαρτά την ανέλιξή του από τους Αμερικάνους. Πιστεύω ότι παίζονται παιχνίδια στην περιοχή και στα οποία η Ελλάδα δεν είναι πρωταγωνιστής, όλα αυτά με ενοχλούν σφόδρα».

Πρόσθεσε πως «δέχθηκα πολλά τηλεφωνήματα από συναδέλφους της ΝΔ. Σκέφτηκα να έφερνα γαρδένιες στον Κ. Μητσοτάκη αλλά ίσως πήγαιναν πεταμένα τα λεφτά. Υπάρχει ένας πανικός. Παιδιά είναι, έχουν δικαίωμα σε μία κουβέντα παραπάνω. Ίσως ο πατέρας του όλα αυτά τα χρόνια να έτρεφε «τυχοδιώκτες», γιατί είμαι παιδί του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Έχει δικαίωμα αυτό το παιδί να λέει ό, τι θέλει, όταν έδινα τις σκληρές μάχες εκείνος ήταν στην Αμερική για σπουδές και ίσως να μην ξέρει την προσφορά μου». Αναφερόμενος στη ΝΔ ο κος Καρατζαφέρης είπε πως «η επάρκεια δεν υπάρχει, η ΝΔ έχει γίνει ακολούθημα του ΣΥΡΙΖΑ. Οι καθαροί δεξιοί αισθάνονται άβολα στην κεντρώα κατεύθυνση που έχει πάρει ο κ. Μητσοτάκης».

Εξέφρασε την άποψη πως «το πολιτικό προσωπικό είναι κατώτερο των αναγκών και των περιστάσεων. Στο κουαρτέτο τα πράγματα είναι τραγικά. Δεν τους επιτρέπουν να σκεφτούν, τους το απαγορεύουν. Η διαπίστωση είναι κοινή, με άριστα το 10 κανείς δεν παίρνει 5».  Τέλος, για τη Δικαιοσύνη είπε χαρακτηριστικά: «Πάνε να πυροβολήσουν τη Δικαιοσύνη, που με δικαίωσε παρά την προσπάθεια να με «τυλίξουν». Το κακό γίνεται πρωτοσέλιδο, η εξέλιξη και η δικαίωση μονόστηλο». Τόνισε πως «η απόπειρα ποδηγετήσεως της Δικαιοσύνης πρέπει να σταματήσει» και πρόσθεσε με νόημα: «κάποιοι έχουν φτάσει 65 αλλά δεν μπόρεσαν ποτέ να γίνουν Χαράλαμποι. Παρέμειναν Μπάμπηδες…»

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ