Θέρμη: Εξώδικο στον διευθυντή του σχολείου έστειλε ο πατέρας – αρνητής των self test - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Θέρμη: Εξώδικο στον διευθυντή του σχολείου έστειλε ο πατέρας – αρνητής των self test

Εξώδικο στον διευθυντή του 1ου Λυκείου Θέρμης, Παναγιώτη Μάρκου έστειλε ο πατέρας που αρνείται να κάνει self test στο παιδί του προκειμένου να μπορέσει να παρακολουθείς τα μαθήματα εντός της σχολικής αίθουσας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 58χρονος πατέρας του παιδιού, συνελήφθη  διότι προκάλεσε ένταση στο σχολείο του γιου του, επειδή δεν επιτράπηκε στον μαθητή να εισέλθει στην τάξη χωρίς προηγούμενη υποβολή σε self-test.

Είχε προηγηθεί μήνυση εναντίον του 58χρονου από τον διευθυντή του σχολείου και συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία. Ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος, κατόπιν δικασίμου, ενώ ο γιος του προσήλθε για δεύτερη ημέρα στο σχολείο χωρίς να έχει προηγηθεί self test.

“Παρέλαβα ένα εξώδικο από τον γονέα, όπου κάνει λόγο για αισχάτη προδοσία και σύστασης εγκληματικής τιμωρίας” ανέφερε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” ο διευθυντής του σχολείου Π. Μάρκου.

“Το παιδί αρνείται κατηγορηματικά να κάνει το τεστ, ενώ τα υπόλοιπα παιδιά δεν συμμερίζονται την άποψη του συμμαθητή τους” πρόσθεσε ο κ. Μάρκου.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ