fbpx

, Σάββατο
15 Φεβρουαρίου 2025

search icon search icon

Βραβεία "Θαλής ο Μιλήσιος": Υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης τίμησαν την εκδήλωση (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα βραβεία “Θαλής ο Μιλήσιος” έδωσε το παρόν εκπροσωπώντας την κυβέρνηση ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνης Γεωργιάδης, ο οποίος εισερχόμενος αναφέρθηκε σε δήλωση του στη σημασία που έχει η επιχειρηματικότητα στο σχεδιασμό της κυβέρνησης τονίζοντας “στη νέα Ελλάδα που οραματιζόμαστε και φτιάχνουμε η επιχειρηματικότητα έχει πολύ υψηλή αξία. Μέσα από αυτή θα γεννηθούν θέσεις εργασίας και πλούτος”.

Σε δηλώσεις του προσερχόμενος και ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας αναφέρθηκε στο ρόλο της πολιτείας και της τοπικής αυτοδιοίκησης στην στήριξη της επιχειρηματικότητας.

Η Κεντρική Μακεδονία είναι η περιφέρεια θα πρωταγωνιστήσει στην ανάπτυξη της χώρας τα επόμενα χρόνια, υπογράμμισε προσερχόμενος στα βραβεία ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, αναφερόμενος παράλληλα και στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιφέρειας για την στήριξη του επιχειρείν.

Τη σημασία των  βραβείων και την απόφαση της GK Group να διοργανώνεται αυτή η τελετή στη Θεσσαλονίκη εξήγησε στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Εταιρείας και Εκδότης Νίκος Καραμανλής.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.