, Κυριακή
16 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Δ.Καλαμαριάς: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Σοφούλη

Άρχισαν από νωρίς σήμερα το πρωί και βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, οι εργασίες αντικατάστασης του ασφαλτοτάπητα, στο πρώτο τμήμα του βασικού οδικού δικτύου στην οδό Θ. Σοφούλη, στο πλαίσιο ενός συνόλου έργων οδοποιίας που θα υλοποιηθούν σε 36 δρόμους της Καλαμαριάς.

Συγκεκριμένα, το τμήμα της οδού Σοφούλη από το ύψος της Καπετάν Γκόνη έως και την οδό Κερασούντος, φρεζάρεται και ασφαλτοστρώνεται τμηματικά και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή.

Η κυκλοφορία των οχημάτων για σήμερα δεν επιτρέπεται από την οδό Καπετάν Γκόνη έως και την οδό Αργοναυτών και διεξάγεται μόνο από παρόδιους οδούς, ενώ μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών ασφαλτόστρωσης της Σοφούλη, θα ακολουθούνται τμηματικά περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας.

Στο πρώτο αυτό βασικό οδικό δίκτυο περιλαμβάνονται επίσης οι οδοί:

  • Μεταμορφώσεως (από Αργυρουπόλεως έως Κερασούντος)

  • Πόντου (από Μητροπολίτου Κυδωνίων έως Σουρμένων)

  • Νικολάου Πλαστήρα (από Μιαούλη έως Αλατσατών)

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα συνεχιστούν με τον ίδιο ρυθμό και το επόμενο διάστημα έως ότου ολοκληρωθεί το έργο «Εργασίες οδοποιίας για τα έτη 2018-2019».

Δήλωση δημάρχου Καλαμαριάς

«Τα έργα καθημερινότητας είναι έργα που συμβάλλουν στη βελτίωση της ζωής των δημοτών και είναι χρέος κάθε Διοίκησης . Για το λόγο αυτό κινηθήκαμε γρήγορα και ουσιαστικά, ζητώντας από τις αρμόδιες υπηρεσίες να επισπεύσουν τις διαδικασίες και ξεκινήσαμε αυτή την ασφαλτόστρωση που “εγκαινιάζει” μια σειρά από έργα οδοποιίας που θα λάβουν χώρα σε 36 δρόμους του Δήμου μας. Στόχος μας μέρα με τη μέρα να βελτιώνουμε τη ζωή των Καλαμαριωτών».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.