, Τετάρτη
19 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Διευκρινίσεις για το “πάρτι” από τον πατέρα της φοιτήτριας

Ο επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη, πατέρας της φοιτήτριας που νόσησε από τον κορωνοϊό ξεκαθαρίζει τι ήταν αυτό το “πάρτι” που φέρεται να έχει διοργανώσει με την επιστροφή της από το εξωτερικό.

Πότε ανιχνεύθηκε με κορωνοϊό η κόρη του

Καθώς ακούγονται διάφορα για το περιβόητο πάρτι της φοιτήτριας που είχε νοσήσει, ο πατέρας της 25χρονης μίλησε στον ΑΝΤ1 και διέψευσε όσα έχουν ακουστεί.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η κόρη του νόσησε στο Λονδίνο στο διάστημα από τις 5 έως τις 20 Μαΐου, παρουσιάζοντας ελαφριά συμπτώματα της Covid-19.
Την 1η Ιουνίου η 25χρονη, επέστρεψε στην Ελλάδα και υποβλήθηκε άμεσα σε τεστ για κορωνοϊό, το οποίο βγήκε αρνητικό.
Ωστόσο, την περασμένη Πέμπτη, 4 Ιουνίου, η νεαρή, μετά από δικές του πιέσεις, έκανε εκ νέου  τεστ, το οποίο και βγήκε θετικό. Αλλά από τότε, η νεαρή βρίσκεται σε καραντίνα, την οποία, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, ουδέποτε «έσπασε».
Όσο για αυτά που ακούγονται, ότι δηλαδή η 25χρονη (που είναι κόρη πασίγνωστης τραγουδίστριας) έκανε πάρτι με την επιστροφή της στην Ελλάδα, ο πατέρας της ήταν κατηγορηματικός, διαψεύδοντας ότι έγινε οποιουδήποτε είδους πάρτι στο σπίτι του.
Αντιθέτως, ανέφερε ότι η κόρη του το μόνο που έκανε ήταν να πάει σε ένα φιλικό σπίτι, όπου βρίσκονταν συνολικά 12 άτομα. Μάλιστα, έγιναν τεστ σε όλα τα άτομα που ήταν εκεί, με τα δείγματα επτά εξ αυτών να είναι αρνητικά, σύμφωνα με πληροφορίες, και τα αποτελέσματα για τους άλλους τέσσερις αναμένονται σήμερα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.