, Τετάρτη
22 Μαρτίου 2023

Θεσσαλονίκη: Παράταση εγγραφών για τον μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Συνεχίζονται σε έντονους ρυθμούς οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», στον οποίο έχουν ήδη εξασφαλίσει θέση χιλιάδες δρομείς κάθε ηλικίας.

Η προθεσμία των ατομικών εγγραφών επρόκειτο να λήξει απόψε, Τετάρτη (20/03), αλλά με δεδομένη την «έκρηξη» ενδιαφέροντος των τελευταίων ημερών, η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να δοθεί διήμερη παράταση και έτσι οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 22 Μαρτίου.

Υπάρχει ακόμη χρόνος για όσους δεν πρόλαβαν ακόμη να κλείσουν ήδη μία θέση στη μεγάλη γιορτή της Κυριακής 14 Απριλίου, η οποία εκτός της ιστορικής Μαραθώνιας διαδρομής Πέλλα – Θεσσαλονίκη, περιλαμβάνει επίσης τους Δρόμους Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. και 10.000μ., καθώς και το Δρόμο 1.000μ. μαθητών Δημοτικών Σχολείων, για ένα ακόμη διήμερο.

Διευκρινίζεται ότι η παράταση ισχύει μόνο για τις ατομικές εγγραφές, αφού οι ομαδικές εγγραφές είχαν ήδη παραταθεί και ολοκληρώνονται απόψε.

Οι ατομικές εγγραφές μπορούν να υποβληθούν μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 22 Μαρτίου, με τους εξής τρόπους:

  • Με online δήλωση συμμετοχής στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης, www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr.
  • Με αποστολή της έντυπης φόρμας εγγραφής με e-mail στο [email protected] και [email protected] ή με fax στο 2310 200361 (ΜΕΑΣ Τρίτων)
  • Αυτοπροσώπως στα Κεντρικά Γραφεία του Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος», Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (τηλ.: 2310 200360)