, Πέμπτη
30 Μαρτίου 2023

Ιατροδικαστής: Από καρδιά έχασε τη ζωή του ο 48χρονος μετά τη συμπλοκή με τον γιο του

Από καρδιακά προβλήματα έχασε τη ζωή του ο 48χρονος Αλβανός που συνεπλάκη με τον 20χρονο γιο του το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης. Ο νεαρός έχει συλληφθεί και ήδη παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, όμως η ιατροδικαστική έκθεση δεν επιβεβαιώνει πως ο 48χρονος υπέκυψε από τα τραύματα που προκλήθηκαν κατά τη συμπλοκή.

Του Κώστα Καντούρη

Ο 48χρονος βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του στον Άγιο Αθανάσιο ύστερα από κλήση γειτόνων στο ΕΚΑΒ. Η αστυνομία διαπίστωσε πως είχε θλαστικά τραύματα στο σώμα του, μεταξύ των οποίων και ένα ρινικό κάταγμα. Ο ιατροδικαστής που έκανε σήμερα τη νεκροτομή, πληροφορίες αναφέρουν ότι κατέληξε πως ο 48χρονος πέθανε από καρδιακή ανακοπή και ότι τα τραύματα δεν ήταν τέτοια που να δικαιολογούν θάνατο.

Η έκθεση του ιατροδικαστή αναμένεται να διαβιβαστεί στην ανακρίτρια, ενώπιον της οποίας ο 20χρονος έχει πάρει προθεσμία για ν’ απολογηθεί την Τετάρτη. Ο νεαρός όταν συνελήφθη από την αστυνομία δεν αρνήθηκε ότι συνεπλάκη με τον πατέρα του. Υποστήριξε πως ο πατέρας του πήγε στο καφενείο όπου καθόταν και άρχισε να βρίζει, ο ίδιος έφυγε για να μην συνεχιστεί το επεισόδιο όμως ο πατέρας του τον ακολούθησε και τον χτύπησε από πίσω. Ο ίδιος αντέδρασε και τον χτύπησε με τα χέρια του. Στα χέρια του 20χρονου βρέθηκαν εκδορές από τη συμπλοκή. Ο 20χρονος περιέγραψε πως αντιμετώπιζαν οικογενειακά προβλήματα επειδή ο 48χρονος ήταν αλκοολικός και χτυπούσε τη μητέρα του, τον ίδιο και την αδερφή του. Η οικογένεια ζει χρόνια στην Ελλάδα και ο 20χρονος έχει γεννηθεί εδώ.