, Σάββατο
01 Απριλίου 2023

Ιορδάνης Χατζηκαλλινικίδης: Στόχος μας είναι η ενίσχυση των δράσεων για τη νεολαία

Της Φιλίππα Βλαστού
Στο διοικητικό συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Θεσσαλονίκης (Κ.Ε.ΔΗ.Θ.) τοποθετήθηκε ο δικηγόρος Ιορδάνης Χατζηκαλλινικίδης, ο οποίος είχε κατέβει στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Κωνσταντίνου Ζέρβα.
Ο κ. Χατζηκαλλινικίδης λίγες ώρες μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του μιλώντας στην Karfitsa τόνισε ότι στόχος του είναι η ενίσχυση των δράσεων για τη νεολαία. «Θεωρώ ότι μπορούμε να αξιοποιήσουμε και να βελτιώσουμε τις προσπάθειες και τις ενέργειες μας για την στήριξη των νέων», υπογράμμισε.
Μάλιστα, σε ανάρτηση του στο facebooκ σημείωσε ότι: «Οι προσπάθειες για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων για την νεολαία, μέσα από την προώθηση της Ευρωπαϊκής πολιτικής, αλλά και η υποστήριξη οικογενειών και παιδιών μπορούν και πρέπει να εντατικοποιηθούν. Είναι μεγάλη η τιμή και ακόμα μεγαλύτερη η ευθύνη να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του Δημάρχου. Με δουλειά, συνεργατικό πνεύμα και δημιουργική σκέψη θα πορευτώ σε αυτό το εγχείρημα να αλλάξουμε την καθημερινότητα των δημοτών και να βελτιώσουμε τις δομές του Δήμου μας».