14:54, Σάββατο
21 Μαΐου 2022

Ιταλοί bloggers ανακάλυψαν το μεγάλο μυστικό της Θεσσαλονίκης

Η Θεσσαλονίκη, μια πόλη σε αέναη κίνηση, δεν παύει να απασχολεί δημιουργικά ανθρώπους από το εξωτερικό που επιθυμούν να την ανακαλύψουν, να γράψουν για αυτή και να μοιραστούν τα μυστικά της με τους αναγνώστες τους.
Αυτό συνέβη και με πλειάδα Ιταλών bloggers που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη και φιλοξενήθηκαν από τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε έναν αποδοτικό μήνα για την τουριστική προβολή της πόλης.
Συνολικά δεκαπέντε bloggers, vloggers, δημοσιογράφοι ταξιδιωτικού ρεπορτάζ και influencers, κινούμενοι στη διαδρομή Bike & Green Tourism, ορισμένοι και με ποδήλατα, επισκέφθηκαν τουριστικές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας που μπορεί να τις γνωρίσεις κανείς και πάνω σε δυο τροχούς.
Στη Θεσσαλονίκη, όπως ανέφεραν, τους κέρδισαν ο νεανικός πληθυσμός που συνάντησαν, το παραλιακό μέτωπο και η πολυπολιτισμικότητα.
Οι περισσότεροι στο press trip που οργάνωσε ο Οργανισμός σε συνεργασία με το γραφείο προώθησης προορισμού και τουριστικών επιχειρήσεων ViaggioXte χαρακτήρισαν «πλεονέκτημα για τον τουρισμό της πόλης τη συνύπαρξη αρχαίων, νεότερων και μοντέρνων μνημείων σε ένα μόνο επισκέψιμο σημείο».
Αυτό συνέβη και με την περίπτωση του γερμανικού δημόσιου τηλεοπτικού οργανισμού ZDF, που έκανε σχετικό αφιερωματικό βίντεο αλλά και με το τηλεοπτικό κανάλι της δημόσιας βουλγαρικής τηλεόρασης.