22:57, Τετάρτη
06 Ιουλίου 2022

Κ. Μητσοτάκης: Τριήμερη περιοδεία στην Κεντρική Μακεδονία

Τριήμερη περιοδεία στην Κεντρική Μακεδονία θα πραγματοποιήσει από αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με πρώτη στάση, αύριο στις 15.00 στο ξενοδοχείο Grand Hotel, σε μια συμβολική εκδήλωση για τα μακεδονικά προϊόντα.

Πρόκειται για την ευρεία συνάντηση εργασίας, που συγκαλεί ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βόρειας Ελλάδας (ΣΕΒΕ), από τις 15.00 μέχρι τις 17.00 και αφορά στα εμπορικά σήματα με τον όρο «Μακεδονία» ή παράγωγά του καθώς και ζητήματα που ανέκυψαν λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο κ. Μητσοτάκης θα έχει την ευκαιρία εκεί να συναντηθεί με τους τρεις περιφερειάρχες της Μακεδονίας, που θα παραστούν στη σύσκεψη, αλλά και με τους τοπικούς φορείς (επιμελητήρια, οικονομικοί φορείς κτλ.), όπως και με τον «γαλάζιο» υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Νίκο Ταχιάο.

Στη συνάντηση εργασίας θα συζητήσουν με τον κ. Ταχιάο όσον αφορά στην πορεία της υποψηφιότητάς του για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έχει προγραμματίσει μετά το πέρας της συνάντησης εργασίας και μια βόλτα στη Θεσσαλονίκη. Το Σάββατο, ο κ. Μητσοτάκης θα περιοδεύσει όχι μόνο στην πόλη των Σερρών, αλλά και σε γύρω χωριά, μεταξύ των οποίων και η Νιγρίτα, ενώ την Κυριακή, ο πρόεδρος της ΝΔ θα επισκεφτεί τον νομό Ημαθίας (πιθανώς την Αλεξάνδρεια), ενώ στη Βέροια, στον κινηματογράφο Star Cinema έχει προγραμματίσει ομιλία στις 18.30.