, Κυριακή
29 Ιανουαρίου 2023

Με άρωμα "αντιτρομοκρατικής" η κινηματογραφική ληστεία στο ΑΧΕΠΑ (ΦΩΤΟ)

Στην σύλληψη δύο δραστών, για τους οποίους υπάρχουν πληροφορίες ότι έχουν απασχολήσει για υποθέσεις που σχετίζονται με την αντιτρομοκρατική, που αποπειράθηκαν να ληστέψουν σήμερα στις 12 το πρωί χρηματαποστολή για τον εφοδιασμό του ATM στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ προχώρησαν αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης.
Φωτορεπορτάζ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΛΜΑΖΗΣ


Το χρονικό
Οι δυο ένοπλοι άνδρες φορώντας ιατρικές μάσκες και ποδιές λήστεψαν χρηματαποστολή που γινόταν εκείνη την στιγμή σε ΑΤΜ, που βρίσκεται στο κτίριο. Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή μέσω των διαδρόμων του νοσοκομείου, καταλήγοντας στην είσοδο από την πλευρά της οδού Αγ.Δημητρίου. Εκεί έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., που είχαν αποκλείσει την περιοχή και τους συνέλαβαν.
Όπως δήλωσε μετά το περιστατικό ο διοικητής του νοσοκομείου Αναστάσιος Σπανός »Φορούσαν ιατρικές ποδιές και μάσκες. Με το περίστροφο ζήτησαν τις βαλίτσες με τα λεφτά, την μία την πέταξαν κάτω και αμέσως ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός καταστροφής και την άλλη την πήραν μαζί τους και έφυγαν μέσα στο νοσοκομείο».
Κ.Κ.