Στον “αστερισμό” του Αγίου Βαλεντίνου η Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)
O Άγιος Βαλεντίνος ήρθε νωρίτερα στην πόλη του έρωτα. Το κόκκινο χρώμα κυριαρχεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εν όψει της γιορτής των ερωτευμένων, με την πόλη να ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις 14 Φεβρουαρίου.
Η ερωτική ατμόσφαιρα είναι εμφανής στις βιτρίνες των καταστημάτων και στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, που έχουν κατακλυστεί από μπαλόνια και σχέδια σε σχήμα καρδιάς, δώρα, αναμνηστικά, λουλούδια, λούτρινα ζωάκια, αισθησιακά ρούχα και κάθε λογής αντικείμενα που θα μπορούσαν να ανταλλάξουν οι ερωτευμένοι, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου.
Όπως είναι φυσικό, τα ζαχαροπλαστεία είναι επί ποδός για την ερχόμενη Πέμπτη, καθώς περιμένουν τη συγκεκριμένη ημέρα με ανυπομονησία για να κάνουν “τζίρο” και να δουν τα ταμεία τους να γεμίζουν.
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΛΜΑΖΗΣ