, Δευτέρα
17 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Στον εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες για την εξαφάνιση της 10χρονης

Με βαριές κατηγορίες οδηγείται σήμερα στις δικαστικές αρχές η 33χρονη που συνελήφθη για την απαγωγή της 10χρονης από την Τούμπα την περασμένη Πέμπτη. Εκτός της αρπαγής του κοριτσιού, στη δικογραφία αναφέρεται ότι χορήγησε ναρκωτικά στη 10χρονη, μέσα σε ρόφημα, ωστόσο άγνωστο παραμένει ακόμη το κίνητρό της. Αυτό ανακοινώθηκε πριν λίγο από την αστυνομία.
Η γυναίκα «με τα κόκκινα κοντά μαλλιά», όπως ήταν η αρχική περιγραφή συνελήφθη στην Παραλία Κατερίνης, όπου είχε μισθώσει δωμάτιο τις τελευταίες ημέρες, προφανώς έχοντας σκοπό να οδηγήσει εκεί την 10χρονη. Είχε όμως κουρευτεί προκειμένου να μην διακρίνονται τα χαρακτηριστικά της και είχε αλλάξει ρούχα. Σε έρευνα που έγινε όμως στο σπίτι της στην Καλαμαριά βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της εξαφάνισης της μικρής.
Η 33χρονη οδηγείται σε λίγο στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης καθώς στο σπίτι της βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια, ενώ ταυτόχρονα θα κινηθούν οι διαδικασίες σύλληψής της για τη δικογραφία της απαγωγής και θα οδηγηθεί στον ανακριτή ν’ απολογηθεί.
Κ.Κ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.