10:19, Πέμπτη
06 Οκτωβρίου 2022

Στο Κέντρο Ειδικής Αγωγής Θεσσαλονίκης ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας επισκέφθηκε το Κέντρο Ειδικής Αγωγής Θεσσαλονίκης στη περιοχή της Καλαμαριάς και προέβη σε δηλώσεις κοινωνικής υποστήριξης.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «Βρισκόμαστε εδώ στην Καλαμαριά, στο Κέντρο Ειδικής Αγωγής, ακριβώς για να εκφράσουμε την πλήρη υποστήριξή μας, τη συμπαράστασή μας, σ’ αυτόν τον αγώνα που κάνουν οι εργαζόμενοι εδώ στο Κέντρο και η πρόεδρος η κ. Μιαούλη προσωπικά, σε όλη αυτήν την προσπάθεια, γιατί ακριβώς είναι καθήκον της κοινωνίας, θεωρούμε ότι είναι καθήκον των πολιτικών κομμάτων και υποχρέωσή τους να αναδείξουν αυτά τα προβλήματα».

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι «Δεν είναι ατομική, οικογενειακή υποχρέωση να στηριχθούν αυτά τα παιδιά, πρέπει να είναι στήριξη του κράτους. Κι εδώ πρέπει να συμβάλλουν και οι μαζικοί φορείς του κινήματος και οι δήμοι και οι περιφέρειες και οι κυβερνήσεις. Και απ’ αυτή τη σκοπιά υποσχεθήκαμε εδώ στους ανθρώπους, που μας ενημέρωσαν αναλυτικά για τη λειτουργία του Κέντρου, ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ θα κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι της να διεκδικήσει, να πιέσει, ώστε να επιλύονται συνεχώς ζητήματα και μέσα στη βουλή και έξω απ’ αυτή, αν χρειαστεί, με αγώνες στο δρόμο».

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, το απόγευμα θα μιλήσει σε συγκέντρωση των Κομματικών Οργανώσεων Καλαμαριάς, στις 19.00 στο αμφιθέατρο του 4ου-5ου λυκείου Βότση.