, Δευτέρα
17 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Συναγερμός για τον εντοπισμό της 10χρονης Μαρκέλας

Συναγερμός έχει σημάνει στις διωκτικές αρχές για την εξαφάνιση της 10χρονης Μαρκέλας χθες το μεσημέρι από την Τούμπα, όταν δεν επέστρεψε από το σχολείο της. Ήδη η υπόθεση αντιμετωπίζεται ως απαγωγή και αναζητούνται πρόσωπα που μπορεί να εμπλέκονται με αυτό. Η μητέρα της 10χρονης σήμερα το πρωί απηύθυνε έκκληση να αφήσουν το παιδί της, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού.
Η μικρή ήταν μαζί με έναν συμμαθητή της, ο οποίος επέστρεφε μαζί της από το σχολείο και είναι ο βασικός μάρτυρας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το κορίτσι έφυγε. «Το παιδί είπε πως ενώ επέστρεφαν πλησίασε τη Μαρκέλα μία γυναίκα με κοντά κόκκινα μαλλιά και την πήρε», περιέγραψε η μητέρα της μικρής. «Εγώ δεν γνωρίζω καμία με αυτά τα χαρακτηριστικά», συμπλήρωσε χωρίς και η ίδια να γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει με το παιδί της. Η μικρή Μαρκέλα επέστρεφε μόνη της από το σχολείο και πήγαινε στο σπίτι της γιαγιάς της.
Οι πρώτες έρευνες έχουν αποκλείσει εμπλοκή προσώπων που βρίσκονται στο στενό οικογενειακό περιβάλλον της 10χρονης. Ήδη συγκεντρώνονται μαρτυρίες από την περιοχή της οδού Αμφιπόλεως και εάν κάτοικοι έχουν αντιληφτεί περίεργες κινήσεις που έγιναν χθες το μεσημέρι, ενώ ελέγχονται και όλες οι διαδρομές για να διαπιστωθεί εάν έχουν καταγραφεί κινήσεις από κάμερες που βρίσκονται στο δρόμο ή σε καταστήματα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.