, Δευτέρα
17 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ υποδέχεται τις πτήσεις εξωτερικού φορώντας τη μάσκα του ΟΤΘ

Η Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης συναντήθηκε σήμερα το πρωί ενόψει της επίσκεψης του επικεφαλής Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, με την διοίκηση της Fraport και παρέδωσε στον γενικό διευθυντή επιχειρησιακής λειτουργίας κ. Ηλία Μαραγκάκη και τον Αερολιμενάρχη Γιάννη Βογιατζή τις μάσκες του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης που θα φορούν οι εργαζόμενοι του αεροδρομίου με το χαρακτηριστικό σήμα της Θεσσαλονίκης.
Η νέα εποχή μετά τη καραντίνα, βρίσκει το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αναβαθμισμένο  και με τους εργαζόμενους να υποδέχονται τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού με ασφάλεια και με το πιο «φιλόξενο πρόσωπο της πόλης».
Η κ. Πατουλίδου δήλωσε χαρακτηριστικά: “Πιστεύω στις καλές συνεργασίες και η Fraport είναι μία εταιρία που έχει συμβάλει στην ανάπτυξη και τον εκμοντερνισμό των υποδομών στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  στοχεύοντας πάντα στην αύξηση του αριθμού των τουριστών και κατ επέκταση στη καλή εικόνα της Θεσσαλονίκης. Οφείλουμε να δείχνουμε την εκτίμησή μας με κάθε τρόπο”.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.