16:20, Σάββατο
21 Μαΐου 2022

Υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου με τους «Πρωταγωνιστές Ξανά» ο Παντελής Τσακίρης

Ηχηρό μήνυμα ενότητας έστειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης, παρουσιάζοντας την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού ως επικεφαλής του οποίου κατέρχεται στον στίβο των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.
Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, στον πολυχώρο εκδηλώσεων «Rose Garden», ο κ. Τσακίρης έθεσε τις βασικές προτεραιότητές του για τον Δήμο Ωραιοκάστρου, καλώντας τους πολίτες και των τριών δημοτικών κοινοτήτων –Καλλιθέας, Μυγδονίας, Ωραιοκάστρου– να γίνουν «πρωταγωνιστές ξανά»!
«Πρωταγωνιστές ξανά»
«Πρωταγωνιστές ξανά», εξάλλου, είναι και ο τίτλος του συνδυασμού του οποίου θα ηγηθεί ο Παντελής Τσακίρης, διεκδικώντας τη δημαρχία του Ωραιοκάστρου.
«Γιατί ‘Πρωταγωνιστές’ και γιατί ‘Ξανά’; ‘Πρωταγωνιστές’, διότι μόνο με την ενεργό συμμετοχή των πολιτών μπορεί ο Δήμος να ελπίζει σε καλύτερες μέρες. ‘Ξανά’, διότι ο Δήμος μας βιώνει εδώ και χρόνια μια πρωτοφανή εγκατάλειψη από μια δημοτική αρχή αποκομμένη από τις ζωές μας και τοπικούς άρχοντες που μαθαίνουν τις εξελίξεις για τον τόπο από τις εφημερίδες και τα κανάλια!», εξήγησε στην κεντρική τοποθέτησή του ο κ. Τσακίρης.
Κάλεσμα για νέα αρχή
«Θέλουμε τον τόπο μας πίσω» είναι ένα από τα κεντρικά μηνύματα που έστειλε ο κ. Τσακίρης, απευθύνοντας κάλεσμα προς όλους για μια «καινούρια αρχή», ώστε «να μετατρέψουμε Καλλιθέα, Μυγδονία και Ωραιόκαστρο σε έναν τόπο όπου αξίζει να ζεις και να μεγαλώνεις τα παιδιά σου».
«Σκοπός μου δεν είναι ένας Δήμος ‘συγκολλημένος’. Σκοπός μου είναι ένας Δήμος ενωμένος! Ενωμένος όχι στα λόγια και στα χαρτιά, αλλά στην καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής όλων των δημοτών του. Δεν μπορεί κάποιοι να έχουν αποχέτευση και κάποιοι όχι. Κάποιοι πράσινο και κάποιοι όχι. Κάποιοι παιδικούς σταθμούς και κάποιοι όχι. Κάποιοι καθαρό νερό και κάποιοι όχι. Δεν μπορεί -εν έτει 2018- Μυγδονία, Καλλιθέα και Ωραιόκαστρο να ζούνε σε άλλους κόσμους, σε παράλληλες πραγματικότητες», τόνισε ο κ. Τσακίρης.