, Τρίτη
25 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Ψάχνουν δίκτυο εκμετάλλευσης ανηλίκων πίσω από την εξαφάνιση της 10χρονης

Του Κώστα Καντούρη
 
Τις λεπτομέρειες διερεύνησης της δράσης της 33χρονης και το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών αναλαμβάνει η ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ενώπιον της οποίας θα απολογηθεί η γυναίκα που άρπαξε τη 10χρονη έξω από το σχολείο της στην Τούμπα. Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Γεσθημανή Χατζηπαρασίδου άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για αρπαγή με σκοπό να χρησιμοποιήσει ανήλικη σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσια πράξη, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών.
Η εισαγγελέας που μελέτησε τη δικογραφία βασίστηκε στην κατάθεση της μικρής που ανέφερε ότι έγινε αντικείμενο σεξουαλικής εκμετάλλευσης στα χέρια της γυναίκας κατά τη διάρκεια της ομηρίας της, ενώ έτσι εξηγείται η χορήγηση ναρκωτικών. Ακόμη και η ίδια η 33χρονη μιλώντας στους αστυνομικούς της ασφάλειας φέρεται να παραδέχτηκε την προτίμησή της σε ανήλικα. Επίσης σύμφωνα με τη δικογραφία η γυναίκα είχε μακιγιάρει τη μικρή και τη φωτογράφισε με σκοπό να δικαιωθούν οι φωτογραφίες της στο διαδίκτυο. Μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί τέτοιο υλικό, όμως η έρευνα είναι σε εξέλιξη.
Είναι φανερό πως οι εισαγγελικές αρχές βλέπουν πίσω από την εξαφάνιση της 10χρονης πρόσωπα που εκμεταλλεύονται ανήλικα τουλάχιστον για τη διακίνηση φωτογραφιών της θέματα διαδίκτυο αποκομίζοντας έτσι κέρδη. Σενάρια που μένουν να επιβεβαιωθούν από τα εργαστηριακά ευρήματα.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.